Ναταλία Πετρίτη

Πληροφορίες για το επικείμενο άλμπουμ της μοιράστηκε η Björk, το οποίο αποτελεί το follow-up του Utopia από το 2017.

Μιλώντας στο δημόσιο ραδιόφωνο της Ισλανδίας, η Björk ανέφερε ότι ο 10ος δίσκος της θα απευθύνεται σε «ανθρώπους που μεταμορφώνουν το σαλόνι τους σε club» και είναι «περιορισμένοι στην Χριστουγεννιάτικη φούσκα τους».

Η ίδια, μιλώντας για τον ήχο της νέας της δουλειάς, ανέφερε πως αυτή θα είναι «σαν ένας άνθρωπος που κάνει headbanging, μόνο και μόνο για να καθίσει ξανά κάτω και να απολαύσει ακόμη ένα ποτήρι κόκκινου κρασιού» και «σαν όλοι να έχουν γυρίσει στο σπίτι από τις 10, έχοντας σταματήσει να χορεύουν και όλα αυτά». Επιπλέον, η Björk ανέφερε πως όλα της τα κομμάτια κυμαίνονται στα 80-90 bpm, καθώς αυτή είναι η ταχύτητα στην οποία περπατά. Για την τραγουδίστρια, ο δίσκος στην αρχή είναι αρκετά ήρεμος, ενώ από το δεύτερο μισό του παραπέμπει σε μουσική για club.

Η Björk μίλησε στη συνέντευξη και για συναισθήματά της κατά την περίοδο της πανδημίας, αναφέροντας πως είχε να αισθανθεί έτσι από τα 16 της χρόνια. «Ξυπνούσα κάθε μέρα στο κρεβάτι μου, πάντα σε έκπληξη, προσγειωμένη και ήρεμη». Συμπλήρωσε βέβαια πως «οι Ισλανδοί υπήρξαν τυχεροί, καθώς τα πάνε περίφημα σε σχέση με άλλα κράτη».

Η Björk πρόκειται να συνεχίσει την περιοδεία του θεατρικού της show με τίτλο Cornucopia, ετοιμάζοντας ταυτόχρονα τον νέο της δίσκο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured