Ναταλία Πετρίτη

Το ένατο στούντιο άλμπουμ των Coldplay με τίτλο Music of the Spheres είναι πλέον γεγονός και μπορείτε να το ακούσετε από τις πλατφόρμες της Apple Music και του Spotify.

Το Music of the Spheres κυκλοφορεί σε παραγωγή του Σουηδού mega-producer,  Max Martin, και αποτελεί το follow-up του Everyday Life από το 2019. Η νέα δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς συγκροτήματος περιέχει disco-esque beats και R&B παραγωγές, ενώ σε αυτήν περιέχονται και νότες electro, που μιμούνται επιτυχώς τους computerized ήχους που μας παραπέμπουν σε αυτούς του διαστήματος.

Στο νέο άλμπουμ περιέχονται 12 κομμάτια συνολικά, συμπεριλαμβανομένου του “Higher Power”, του 10λεπτου single, “Coloratura”, αλλά και της συνεργασίας των Coldplay με τους BTS με τίτλο “My Universe”.

Το Music of the Spheres είναι ήδη διαθέσιμο για pre-order σε πολύχρωμα βινύλια μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα του συγκροτήματος.

Οι Coldplay θα γιορτάσουν την κυκλοφορία του με μια μεγάλη stadium tour το 2022. Η περιοδεία θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και θα συνεχιστεί μέχρι και τον Σεπτέμβριο, ενώ το συγκρότημα πρόκειται να εμφανιστεί για πρώτη φορά Costa Rica.

Music of the Spheres Tracklist:

  1. ?
  2. Higher Power
  3. Humankind
  4. Let Somebody Go
  5. ❤️
  6. People of the Pride
  7. Biutyful
  8. ?
  9. My Universe (feat. BTS)
  10. ♾️
  11. Coloratur

Music of the Spheres by Coldplay album artwork cover art

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured