Ναταλία Πετρίτη

Την απόσυρσή του από την ενεργό δράση ανακοίνωσε ο David Lee Roth των Van Halen, ο οποίος ενημέρωσε το κοινό του ότι το Las Vegas residency του ίδιου θα είναι και οι τελευταίες πέντε συναυλίες της καριέρας του. Ο δημοφιλής μουσικός άφησε να εννοηθεί ότι στην απόφασή του συνέβαλαν τα προβλήματα υγείας που αντιμετωπίζει.

«Κρεμάω τα παπούτσια μου. Παίρνω σύνταξη. Αυτή είναι η πρώτη και η τελευταία επίσημη ανακοίνωσή μου. Έχετε τώρα τα νέα, μοιραστείτε τα με τον κόσμο» δήλωσε ο καλλιτέχνης στο Las Vegas Review-Journal.

Ο Roth αναφέρθηκε επίσης στον θάνατο του Eddie Van Halen, λέγοντας πως πίστευε πως εκείνος θα ήταν το πρώτο μέλος του συγκροτήματος των Van Halen που θα έφευγε από τη ζωή. «Οι γιατροί μου με ανάγκασαν να διαχειριστώ το γεγονός ότι όποτε ανεβαίνω στη σκηνή, διακινδυνεύω το μέλλον μου» συμπλήρωσε για την τωρινή του κατάσταση.

«Σας έδωσα όλα όσα μπορούσα να δώσω. Ήταν φανταστικά, δεν μετανιώνω τίποτα, δεν έχω να πω τίποτα για κανέναν. Θα μου λείψετε όλοι» ανέφερε τέλος στη συνέντευξή του.  

Ο David Lee Roth μαζί με τη δήλωση της απόσυρσής του από τα live κυκλοφόρησε και ένα νέο solo single με τίτλο “Lo-Rez Sunset”, το οποίο συνοδεύεται από ένα animated video με τα δικά του illustrations.

Δείτε το εδώ:

Φωτογραφία: Philip Cosores

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured