Ναταλία Πετρίτη

Οι Dr. Dre, Eminem, Snoop Dogg, Mary J. Blige και Kendrick Lamar πρόκειται να εμφανιστούν στο Halftime Show του Super Bowl 2022.

Το Super Bowl θα πραγματοποιηθεί στο SoFi Stadium του Inglewood στην California, την Κυριακή 13 Φεβρουαρίου 2022. Οι πέντε καλλιτέχνες θα μοιραστούν για πρώτη φορά μαζί τη σκηνή.  

Ο Dre, μιλώντας στα κοινωνικά δίκτυα για την εμφάνιση, δήλωσε πως η αυτή θα αποτελέσει την εισαγωγή στη «νέα saga» της καριέρας του.

«Είμαι ιδιαίτερα ενθουσιασμένος που θα μοιραστώ τη σκηνή με τους φίλους μου για το #PepsiHalftime Show» ανέφερε ο ίδιος.

Αντίστοιχα ο Eminem tweet-αρε: «Dre day τον Φεβρουάριο; Θα είμαι εκεί! #PepsiHalftime Show».

Το γεγονός ότι το NFL θα οργανώσει το Super Bowl LVI στο Inglewood έχει μεγάλη σημασία για την κοινότητα του Los Angeles, αφού αυτό θα συμβεί για πρώτη φορά εδώ και περίπου 30 χρόνια.

«Καλλιτέχνες όπως ο Dr. Dre και ο Snoop Dogg υπήρξαν στο προσκήνιο της επανάστασης του hip hop στη Δυτική Ακτή και το να είμαστε σε θέση να τους φέρουμε πίσω μαζί με τον Eminem, τη Mary J. Blige και τον Kendrick Lamar θα είναι μια επική, αξέχαστη γιορτή της επιρροής του hip hop σήμερα» ανέφερε ο Todd Kaplan, υπεύθυνος marketing της Pepsi.

«Το Pepsi Super Bowl Halftime Show έχει γίνει ένα πολιτιστικό ορόσημο, με μερικές από τις πιο iconic ερμηνείες ανά τα χρόνια, από την JLo και τη Shakira, στη Lady Gaga και τον Weeknd, και είμαστε συγκινημένοι που φέρνουμε κοντά τόσους φοβερούς καλλιτέχνες» πρόσθεσε ο ίδιος.

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured