Ναταλία Πετρίτη

Την κυκλοφορία ενός νέου δίσκου ανακοίνωσε η Tori Amos, του πρώτου μετά το Native Invader του 2017. Ο δίσκος θα τιτλοφορείται Ocean to Ocean και πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 29 Οκτωβρίου από την Decca, με το βινύλιο να κυκλοφορεί στα δισκοπωλεία στις 28 Ιανουαρίου.

«Πρόκειται για έναν δίσκο για την έννοια της απώλειας και για το πως τη διαχειριζόμαστε» ανέφερε η Amos σε συνέντευξη τύπου για τον δίσκο. «Ευτυχώς όταν έχεις ζήσει αρκετά μπορείς να αναγνωρίσεις πότε δεν αισθάνεσαι σαν την μητέρα, τη σύζυγο και την καλλιτέχνιδα που θα ήθελες να είσαι. Συνειδητοποίησα ότι για να το αλλάξω αυτό πρέπει να γράψω από τη θέση στην οποία βρίσκομαι. Εγώ βρισκόμουν στην ιδιωτική μου κόλαση, γι’ αυτό και είπα στον εαυτό μου ότι από εκεί θα γράψω—το έχω ξανακάνει άλλωστε» πρόσθεσε η δημοφιλής τραγουδίστρια.

«Όλοι έχουμε περάσει στιγμές που μας διέλυσαν. Αυτός ο δίσκος συντροφεύει ιδιαίτερα αυτούς που βιώνουν την απώλεια. Μου προκαλεί ενθουσιασμό το πως όταν κάποιοι άνθρωποι έχουν βιώσει μια τραγωδία, δουλεύουν ώστε να ξεπεράσουν το πένθος τους. Εκεί είναι που βρίσκεται ο χρυσός.».

Σύμφωνα με τη συνέντευξη τύπου, ο νέος δίσκος της Amos έχει επηρεαστεί ως ένα βαθμό και από τα πρόσφατα περιστατικά στο Καπιτώλιο των ΗΠΑ.

Το 2020, η Amos κυκλοφόρησε ένα EP τεσσάρων κομματιών με τίτλο Christmastide, αλλά και ένα βιβλίο με τίτλο Resistance, για την τέχνη της και την εξέλιξη της καριέρας της ως τραγουδίστρια και στιχουργού. Πρόκειται για το δεύτερο memoir της, μετά το Piece by Piece του 2005.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured