Ναταλία Πετρίτη

Το ντοκιμαντέρ του HBO για τη ζωή της με τίτλο Jagged κατέκρινε σε πρόσφατες δηλώσεις της η Alanis Morissette, το οποίο έκανε την πρεμιέρα του στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο στις 14 Σεπτεμβρίου. Σύμφωνα με τη δημοφιλή τραγουδίστρια, το ντοκιμαντέρ είναι γεμάτο ανακρίβειες και υπονοούμενα που δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

«Ήμουν εφησυχασμένη σε μια ψευδή αίσθηση ασφάλειας όμως οι κακές προθέσεις τους έγιναν προφανείς όταν είδα το πρώτο cut της ταινίας» δήλωσε η Morissette στο περιοδικό Rolling Stone. «Ενώ υπάρχουν όμορφα σημεία και κάποια στοιχεία παρουσιάζονται με ακρίβεια, εν τέλει δεν πρόκειται να στηρίξω την εκδοχή της ιστορίας μου από έναν άλλο, ιδιαίτερα από τη στιγμή που εγώ κρίνω ότι αυτή με μειώνει ως άτομο».

Η Alanis Morissette φυσικά δεν εμφανίστηκε στην πρεμιέρα του ντοκιμαντέρ, κάνοντας προφανείς τις ενστάσεις της και το αίσθημα προδοσίας που βίωσε μετά την προβολή του.

Στο ντοκιμαντέρ παρουσιάζεται υλικό στο οποίο η Morissette ισχυρίζεται ότι όταν ήταν 15 ετών βιάστηκε από πολλούς άνδρες, την ταυτότητα των οποίων ωστόσο δεν μοιράζεται με το κοινό. Επιπλέον, κατηγορεί μια σειρά από επαγγελματίες του χώρου που γνώριζαν τι είχε συμβεί και αγνόησαν εντελώς την τραγουδίστρια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured