Ναταλία Πετρίτη

Οι Blossoms και ο Rick Astley ανακοίνωσαν τα πλάνα τους για δύο συναυλίες στις οποίες πρόκειται να διασκευάσουν μουσικά κομμάτια των αγαπημένων τους Smiths. Οι ίδιοι οι Blossoms εξέπληξαν πρόσφατα τους fans τους σε μία από τις τρεις συναυλίες τους στο O2 Kentish Town Forum, όπου προσκάλεσαν στη σκηνή τον Astley, παίζοντας μαζί του μερικά covers των Smiths.

Οι δύο συναυλίες θα πραγματοποιηθούν στο Manchester’s Albert Hall στις 8 Οκτωβρίου και στο London’s O2 Kentish Town Forum στις 9 Οκτωβρίου και οι Blossoms θα γίνουν για λίγες ώρες το backing band του Astley σε ένα σετ γεμάτο από κομμάτια των Smiths, αλλά και δικά τους.

«Οι Smiths πάντα σήμαιναν πολλά για τους Blossoms, με ακόμα και τα πιο καταθλιπτικά τους κομμάτια να ξεχειλίζουν από χιούμορ, μουσικότητα που αγγίζει την ψυχή και μελωδία» ανέφεραν οι Blossoms σε σχετικές τους δηλώσεις. «Οι πιο ποπ στιγμές τους είναι στιγμές αγνής, απολαυστικής και χορευτικής ποίησης».

Οι δύο συναυλίες που θα φέρουν τον τίτλο The Songs Of The Smiths έρχονται επίσης μετά από μια δήλωση του Astley το 2016 για το Rolling Stone, όπου είχε ισχυριστεί ότι κάποια μέρα θα ήθελε να παίξει ένα ολόκληρο σετ με κομμάτια των Smiths.

Τα εισιτήρια για τις δύο συναυλίες θα είναι διαθέσιμα από την Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured