Όπως έγινε γνωστό πριν λίγα λεπτά από τη μητέρα της, η Sarah Harding, τραγουδίστρια των Girls Aloud, άφησε την τελευταία της πνοή το πρωί της Κυριακής, σε ηλικία 39 ετών. «Συντετριμμένη μοιράζομαι σήμερα την είδηση πως η όμορφη κόρη μου, Σάρα, απεβίωσε» είπε.

Η Sarah Harding, είχε ανακοινώσει πριν από έναν χρόνο ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του μαστού σε προχωρημένο στάδιο.

«Πολλοί από εσάς γνωρίζατε τη μάχη της Sarah με τον καρκίνο, στην οποία υπήρξε δυνατή από την ημέρα της διάγνωσής της μέχρι και την τελευταία της ημέρα. Έφυγε ήσυχα σήμερα το πρωί. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω όλους για την ευγενική τους υποστήριξη την τελευταία χρονιά. Σήμαινε τα πάντα για τη Sarah που υπήρξε δυνατή γνωρίζοντας πως την αγαπούσαν. Ξέρω πως δεν θα ήθελε να τη θυμούνται για τη μάχη ενάντια σε αυτή την απαίσια ασθένεια – ήταν ένα λαμπερό, φωτεινό αστέρι και ελπίζω πως έτσι θα τη θυμούνται», έγραψε επίσης η μητέρα της.

Η ανάρτηση της Sarah Harding πριν από έναν χρόνο

«Γεια σας, ελπίζω να είστε ασφαλείς σε αυτούς τους αβέβαιους καιρούς. Δεν έχω ποστάρει εδώ και καιρό, σας ευχαριστώ όλους που επικοινωνήσετε για να μάθετε νέα μου, σημαίνει πολλά για εμένα. Νιώθω πως είναι η κατάλληλη στιγμή για να μοιραστώ τι συμβαίνει. Διαγνώστηκα με καρκίνο του μαστού και εδώ και δυο εβδομάδες έμαθα πως ο καρκίνος έχει κάνει μετάσταση» έγραφε η Sarah Harding.

Η Sarah Harding είχε επιλεχθεί ως ένα από τα μέλη των Girls Aloud, μέσα από την εκπομπή Popstars το 2002. Το group, στο οποίο συμμετείχε μαζί με τις Cheryl Cole, Nadine Coyle, Nicola Roberts και Kimberley Walsh, έγινε ένα από τα πιο επιτυχημένα εμπορικά γυναικεία σχήματα στη Μ. Βρετανία.

Είχαν συνολικά 20 top 10 singles στο Ηνωμένο Βασίλειο, 4 από τα οποία βρέθηκαν στην πρώτη θέση, ενώ από τα 7 άλμπουμ τους (5 στούντιο και 2 συλλογές) τα 2 βρέθηκαν επίσης στην κορυφή των charts. Το group μας αποχαιρέτησε τον Μάρτιο του 2013, ενώ η ίδια πρωταγωνίστησε και σε βρετανικές σειρές για την τηλεόραση του BBC.

Το 2016 έκανε την παρθενική της εμφάνιση στη σκηνή του θεάτρου στο Γουίμπλεντον για το Μιούζικαλ «Γκοστ», ενώ λίγο αργότερα αποδέχτηκε πρόταση της βρετανικής τηλεόρασης να συμμετέχει στο Big Brother με σελέμπριτι, του οποίου αναδείχτηκε νικήτρια.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured