Στις 10 και 11 Αυγούστου 1996, 250.000 fans είδαν στο Knebworth δύο ιστορικά live shows των Oasis.

Ήταν η εποχή που η Αγγλία αποκτούσε ξανά εμπιστοσύνη στον εαυτό της, στις τέχνες και στην κουλτούρα εν γένει. Ήταν η εποχή της Cool Britannia και οι Oasis ήταν στην κορυφή.

Με ένα εντυπωσιακό setlist, που περιελάμβανε classics όπως τα "Champagne Supernova", "Wonderwall" και "Don’t Look Back In Anger", οι live αυτές εμφανίσεις στο Knebworth αποτέλεσαν το landmark για μία ολόκληρη γενιά!

Η ιστορία του weekend της 10ης και 11η Αυγούστου και η σχέση των Oasis με τους fans είναι στο επίκεντρο του νέου μουσικού ντοκιμαντέρ που θα προβληθεί, στην καλύτερη ποιότητα ήχου και εικόνας, στα Village Cinemas.

Είναι η ιστορία της ιστορικής αυτής στιγμής μέσα από τα μάτια των fans που ήταν εκεί, μαζί με συνεντεύξεις των μελών της μπάντας και των διοργανωτών. Σε σκηνοθεσία Jake Scott, το ντοκιμαντέρ Oasis Knebworth 1996 είναι η απόλυτη κινηματογραφική εμπειρία ενός από τα σημαντικότερα concert events των τελευταίων 25 ετών.

Το ντοκιμαντέρ έχει διάρκεια 120 λεπτά και θα προβληθεί στα Village Cinemas Αθήνας, Θεσσαλονίκης, Λάρισας και Βόλου, την Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2021. Η προπώληση ήδη ξεκίνησε και μπορείτε να μάθετε περισσότερα εδώ.

Διαβάστε Ακόμα

Featured