Ναταλία Πετρίτη

Ο Gene Simmons των KISS απολογήθηκε στον frontman των Van Halen,  David Lee Roth για τα προσβλητικά σχόλια που παρέθεσε σε πρόσφατη συνέντευξή του.

Την προηγούμενη χρονιά, ο David Lee Roth άνοιγε τις συναυλίες των KISS στην τελευταία tour της καριέρας τους, υπό τον τίτλο “End of the Road”, η οποία ωστόσο σταμάτησε λόγω της πανδημίας. Όταν αυτή ξεκίνησε και πάλι στις αρχές Αυγούστου, ο Roth δεν συμμετείχε, πράγμα που επιβεβαίωσε ο Gene Simmons σε συνέντευξή του στο περιοδικό Rolling Stone.

O Simmons δήλωσε στο περιοδικό ότι ο Roth υπήρξε στο παρελθόν «ο απόλυτος frontman», υπονοώντας όμως ότι κάτι τέτοιο δεν ισχύει σήμερα. Σαν να μην έφτανε αυτό, παρομοίασε τον μουσικό με έναν (πρησμένο, γυμνό στο πάτωμα του μπάνιου) Εlvis Presley, προκαλώντας φυσικά την οργή του Roth, ο οποίος απάντησε  σύντομα στο Instagram με μια φωτογραφία ενός παιδιού με υψωμένο το μεσαίο δάχτυλο και με caption “Roth to Simmons.”

Ο Simmons σε συνέντευξή του στο Us Weekly απολογήθηκε στον Roth για τα κακεντρεχή του σχόλια, αναφέροντας ότι δεν είχε πρόθεση να πληγώσει τα συναισθήματα κανενός. Λίγο αργά θα έλεγε κανείς…

Δείτε το βίντεο με την απολογία του:

 

 

 

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured