news.team

Λίγες μέρες μετά τον εντοπισμό κρούσματος στο στενό οικογενειακό του περιβάλλον, ο frontman των Iron Maiden, Bruce Dickinson, διαγνώστηκε θετικός στον κορονοϊό.

Ο Dickinson είχε ήδη ακυρώσει την περιοδεία του στη Μεγάλη Βρετανία μόλις πληροφορήθηκε για το κρούσμα στην οικογένειά του.

«Φτερνιζόμουν λίγο. Για μερικές μέρες ένιωθα ζαβλακωμένος και κάπως σαν να έχω γρίπη. Αυτό ήταν. Είμαι 63 ετών. Δεν έχω καμία αμφιβολία πως εάν δεν είχα κάνει το εμβόλιο, θα μπορούσα να μπλέξω άσχημα» δήλωσε ο ίδιος στο Rolling Stone.

Οι Iron Maiden θα ξεκινήσουν μια ευρωπαϊκή περιοδεία τον επόμενο Ιούνιο και ο Dickinson έχει δηλώσει ότι είναι έτοιμος να επιστρέψει στο κοινό.

Αν και ο ίδιος δεν πιστεύει πως όσοι παρακολουθούν συναυλίες πρέπει να είναι εμβολιασμένοι, καθώς όπως λέει «είναι προσωπική επιλογή», ελπίζει ότι τελικά θα είναι.

«Πρέπει να πάνε να εμβολιαστούν όσο το δυνατόν γρηγορότερα, όχι για λόγους όπως το να πηγαίνουν σε συναυλίες, αλλά για τη δική τους υγεία» δήλωσε.

«Ακόμη και αν κάνετε δύο δόσεις εμβολίου, μπορείτε να κολλήσετε την Covid-19 κι επομένως μπορείτε να τη μεταδώσετε σε άλλα άτομα, που μπορεί να μην έχουν εμβολιαστεί και να αρρωστήσουν σοβαρά και να πεθάνουν», συμπλήρωσε ο τραγουδιστής των Iron Maiden.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured