news.team

Τα ονόματα των Ed Sheeran και Coldplay ανήκουν πλέον σε αυτά των headliners του Global Citizen Live, ενός παγκόσμιου event που θα λάβει χώρα τον ερχόμενο μήνα.

Οι φιλανθρωπικές συναυλίες θα λάβουν χώρα σε πολλές πόλεις ανά τον κόσμο (μέσα σε 24 ώρες) και θα μεταδοθούν διαδικτυακά στις 25 Σεπτεμβρίου. Όλοι οι καλλιτέχνες που συμμετέχουν στο Global Citizen Live θα παίξουν είτε ζωντανά, είτε προ-ηχογραφημένα, αλλά -εννοείται- ειδικά για τη διοργάνωση.

Ο Ed Sheeran θα είναι παρών στην παριζιάνικη έκδοση του Global Citizen Live, μαζί με τους Doja Cat, H.E.R. και Christine and the Queens.

Στη Νέα Υόρκη φιγουράρει το όνομα των Coldplay, μαζί με αυτά των Billie Eilish, Lizzo και Meek Mill.

Ταυτόχρονα, οι Femi Kuti, Davido, Tiwa Savage και Made Kuti θα εμφανιστούν στο Λάγος της Νιγηρίας.

Κι αυτά είναι όσα ξέρουμε μέχρι τώρα. Περισσότερες λεπτομέρειες για τις ζωντανές εμφανίσεις στο Λονδίνο, το Ρίο ντε Τζανέιρο, τη Σεούλ, το Λος Άντζελες, το Σίδνεϊ και πολλά άλλα μέρη του κόσμου αναμένεται να ανακοινωθούν σύντομα, με τους The Weeknd, Lorde και Metallica να γνωρίζουμε επίσης ότι θα συμμετέχουν.

«Τον τελευταίο ενάμιση χρόνο, είδαμε τη μουσική να φέρνει κοντά τις κοινότητες και να εμπνέει δράσεις σε μια από τις πιο δύσκολες εποχές της γενιάς μας», δήλωσε η Katie Hill, ανώτερη αντιπρόεδρος και υπεύθυνη μουσικής, ψυχαγωγίας και σχέσεων καλλιτεχνών στο Global Citizen.

Και συμπλήρωσε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε με αυτούς τους απίστευτους καλλιτέχνες για να ενώσουμε τους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο στις 25 Σεπτεμβρίου, καθώς θεωρούμε υπεύθυνους τους παγκόσμιους ηγέτες και τους επιχειρηματίες για να αποκαταστήσουν τη ζημιά που προκλήθηκε από την πανδημία του COVID-19. Καθώς συνεχίζουμε προσεκτικά τις ζωντανές εκδηλώσεις του Global Citizen, δεν θα μπορούσαμε να είμαστε πιο ευγνώμονες σε καθέναν από αυτούς τους καλλιτέχνες που διέθεσαν τον χρόνο και τις εμφανίσεις τους για να έχουν αντίκτυπο σε αυτήν την επείγουσα καμπάνια».

Τα εισιτήρια για τις παραστάσεις του Παρισιού και της Νέας Υόρκης θα είναι διαθέσιμα σύντομα και μπορείτε να μάθετε περισσότερες πληροφορίες για το Global Citizen Live εδώ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured