Τέλος για τους Chromatics, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιεύτηκε στα Instagram accounts των μελών τους.

«Μετά από μια μακρά περίοδο προβληματισμού, οι τρεις μας πήραμε τη δύσκολη απόφαση να δώσουμε ένα τέλος στους Chromatics», αναφέρεται στην ανακοίνωση. «Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους θαυμαστές μας και τους φίλους που κάναμε στην πορεία - είμαστε αιώνια ευγνώμονες για την αγάπη και την υποστήριξή σας», συμπληρώνουν.

Οι Chromatics σχηματίστηκαν πριν είκοσι χρόνια στο Πόρτλαντ του Όρεγκον. Κυκλοφόρησαν πάνω από 10 άλμπουμ. Τελευταία τους δισκογραφική δουλειά ήταν το Faded Now που κυκλοφόρησε πέρσι, ουσιαστικά μια deluxe edition του Closer to Grey.

Όσο για το άλμπουμ Dear Tommy, που αναμενόταν από καιρό, η τύχη του παραμένει ασαφής πλέον. Η κυκλοφορία του είχε ανακοινωθεί για πρώτη φορά το 2014 και έκτοτε πήγε αρκετές φορές πίσω. Το 2017, ειπώθηκε ότι ο Johnny Jewel είχε καταστρέψει κάθε αντίγραφο του δίσκου μετά από μια εμπειρία που τον έφερε αντιμέτωπο με τον θάνατο. Το συγκρότημα έχει κυκλοφορήσει έκτοτε πολλά τραγούδια από αυτό τον δίσκο, συμπεριλαμβανομένων των "Just Like You" και "Shadow". Η επίσημη ημερομηνία κυκλοφορίας του, πάντως, δεν ανακοινώθηκε ποτέ.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured