Ύστερα από την ακρόαση της 23ης Ιουλίου, που έφερε ακόμα πιο έντονα στη δημόσια συζήτηση το #FreeBritney, η Britney Spears έκανε και δεύτερη ακρόαση στο δικαστήριο στις 14 Ιουλίου. 

Η δικαστής Brenda Penny επέτρεψε στη Spears να επιλέξει η ίδια τον δικηγόρο που θα την εκπροσωπήσει από εδώ και πέρα κι έτσι ο Mathew Rosengart θα αντικαταστήσει τον Samuel D. Ingham III που είχε οριστεί νομικός της εκπρόσωπος από το δικαστήριο.

Στη νέα της κατάθεση, η Britney Spears, ούσα έντονα φορτισμένη συναισθηματικά, είπε μεταξύ άλλων: «Είμαι εδώ για να ξεφορτωθώ τον πατέρα μου», αιτούμενη σε άλλο σημείο, «Θέλω να υποβάλω μήνυση για κακοποιητική κηδεμονία...όλη την κηδεμονία».

Επιπλέον, η 39χρονη έφερε στο φως της δημοσιότητας κι άλλες περιπτώσεις κακομεταχείρισης προς το πρόσωπό της, όπως τα ψυχομετρικά τεστ που της γίνονταν χωρίς τη θέλησή της την περίοδο της περιοδείας για το Circus, διάστημα κατά το οποίο της έπαιρναν αίμα αρκετές φορές την εβδομάδα. Η Spears υποστήριξε ακόμα πως ψεύδονταν προς το πρόσωπό της, λέγοντάς της πως αν αξιολογούταν μέσω αυτών των τεστ, θα μπορούσε να κερδίσει πίσω την ελευθερία της.

Ακόμα, η Spears είπε πως ο πατέρας της, James Spears, της είχε πάρει το δίπλωμα οδήγησης, έλεγχε τη διατροφή της, δεν της επέτρεπε να πίνει καφέ και δεν την άφηνε να παίρνει τις βιταμίνες της. Όπως σχολίασε η ίδια στην ακρόαση, «αυτό δεν είναι κακομεταχείριση. Είναι γαμημένη βαναυσότητα».

 

 

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured