Πριν τρεις μήνες είχε αποκαλύψει σε συνέντευξή της ότι ο Marilyn Manson την είχε κακοποιήσει σεξουαλικά και πλέον ήρθε η ώρα να προχωρήσει και νομικά.

Ο λόγος για την Esmé Bianco, η οποία κατέθεσε προχθές μήνυση κατά του τραγουδιστή για βιασμό και πολλαπλές επιθέσεις.

Η 38χρονη ηθοποιός, γνωστή από την παρουσία της στο Game of Thrones, αναφέρει -μεταξύ άλλων- στη μήνυσή της ότι ο Manson της είχε αρχικά υποσχεθεί ρόλο σε ταινία. Στην πραγματικότητα, όμως, την κακοποιούσε με διάφορους τρόπους, την εκβίαζε για την βίζα της και την κρατούσε κλειδωμένη στην έπαυλή του. Κατηγορεί επιπλέον τον Marilyn Manson ότι χρησιμοποίησε βία, απειλές και ναρκωτικά για την αναγκάσει να κάνει σεξ μαζί του σε πολλές περιπτώσεις.

Η Esmé Bianco διατηρούσε σχέση με τον Manson το 2011 και μάλιστα συγκατοικούσαν για μερικούς μήνες. Η 38χρονη είχε αποκαλύψει στη συνέντευξή της ότι ο μουσικός τη γέμιζε μελανιές και εκδορές και ότι έχει αφήσει μόνιμα σημάδια στο κορμί της. Μάλιστα, είχε φτάσει στο σημείο να την κόψει με μαχαίρι. «Θυμάμαι απλά ότι ήμουν ξαπλωμένη εκεί και δεν αντιστεκόμουν» είχε δηλώσει η 38χρονη στο The Cut.

Όταν αυτή μετακόμισε στο σπίτι του ξεκίνησε -όπως ανέφερε- ο εφιάλτης, με τον τραγουδιστή να την χαράζει πολλές φορές με μαχαίρι, να μην την αφήνει να κοιμηθεί και να μην της επιτρέπει να τρώει αν δεν φάει αυτός πρώτα.

Αναφέρει, επίσης, ότι όταν προβλήθηκαν τα πρώτα επεισόδια της συμμετοχής της στο Game of Thrones, ο τραγουδιστής έδειχνε τις σκηνές σε κόσμο που βρισκόταν στην έπαυλή του και τους έλεγε: «Αυτή είναι η κοπέλα μου. Είναι πουτ@ν@».

Όταν, μάλιστα, ο Manson την κυνηγούσε μέσα σε αυτό με ένα… τσεκούρι, αυτή ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι. Η βοηθός του Manson εκείνο το διάστημα επιβεβαίωσε το περιστατικό στο The Cut. H Βρετανίδα έπαθε τότε κρίση πανικού και εγκατέλειψε τον Manson λίγο καιρό μετά. Έναν μήνα αργότερα, το καλοκαίρι του 2011, του ανακοίνωσε τον χωρισμό τους μέσω email.

Στη μήνυσή της η Bianco ζητάει μεγάλη χρηματική αποζημίωση για τις πολλές σωματικές και ψυχολογικές βλάβες που υπέστη, ενώ κατηγορεί και το μάνατζμεντ του Manson για συνέργεια στην υπόθεση.

Σύμφωνα με τον δικηγόρο του Manson, οι καταγγελίες είναι "εξωφρενικές". Ο ίδιος τονίζει ότι η ηθοποιός κατέφυγε σε αυτές γιατί ο πελάτης του δεν ενέδωσε στις χρηματικές απαιτήσεις της.

Σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, πάντως, η Esmé Bianco αναφέρει ότι ακόμα υποφέρει από συμπτώματα μετατραυματικού στρες, εξαιτίας όλων αυτών.

Η συνέχεια θα δοθεί στις αίθουσες των δικαστηρίων.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured