Οι Mars Volta και το αντικείμενο του πόθου

Ένα από τα πιo επιθυμητά box-set που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια

Μάκης Μηλάτος
Μάκης Μηλάτος

Δεν μπορώ να φανταστώ και πολλούς που να τους περισσεύουν 1.000 δολάρια, αλλά τίποτα δεν μπορεί να μας εμποδίσει να ζαχαρώνουμε ένα από τα πιo επιθυμητά box-set που κυκλοφόρησαν τα τελευταία χρόνια.

Μόνο σε 5.000 αντίτυπα και χωρίς πολλά-πολλά φτιασίδια, η κασετίνα La Realidad de los Suenos (Η πραγματικότητα των ονείρων) περιλαμβάνει 18 άλμπουμ βινυλίου με τα άπαντα αυτού του τρομερού συγκροτήματος/ντουέτου από το Τέξας που έγραψε ιστορία με έναν εντυπωσιακό ήχο. Ο Cedric Bixler-Zavala και ο Omar Rodríguez-López συνδύασαν το σκληρό ροκ με το progressive και είχαν την γενναιότητα να ξεφύγουν από τα στερεότυπα.

Τα κανονικά στούντιο άλμπουμ τους, οι ηχογραφήσεις που έγιναν την ίδια εποχή με τους πιο γνωστούς τους δίσκους, τα πρώιμα EP τους καθώς και ένα βιβλίο με ενδιαφέρον υλικό περιλαμβάνονται σε αυτή την έκδοση/αντικείμενο του πόθου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top