Λίγο teasing από το νέο κομμάτι της Billie Eilish μας κάνει "Happier Than Ever"

Παίρνουμε μια μικρή πρώτη γεύση από το επερχόμενο single της.

news.team
news.team

Σε πρόσφατο post της στο Instagram, η Billie Eilish είχε γράψει "things are comingggg" («έρχονται πραγματάααα») και όπως φαίνεται, αυτή η ώρα πλησιάζει όλο και πιο πολύ.

Σε νέα ανάρτησή της, η 19χρονη ποπ σταρ μας έδωσε 15 δευτερόλεπτα από το επερχόμενο κομμάτι της "Happier Than Ever".

Υπενθυμίζουμε πως το ντεμπούτο της Billie Eilish, When We All Fall Asleep, Where Do We Go?, κυκλοφόρησε το 2019 και έκτοτε έχουμε ακούσει τα singles "Everything I Wanted", "No Time To Die" (για το επόμενο James Bond), "Μy Future", "Therefore I Am" αλλά και το ντουέτο της με τη Rosalía, "Lo Vas a Olvidar" για το Euphoria του HBO. Πρόσφατα, είδαμε, επίσης, το μαραθώνιο ντοκιμαντέρ The World's A Little Blurry.

Μέχρι να το ακούσουμε, παίρνουμε μια μικρή γεύση από το "Happier Than Ever" παρακάτω:

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top