news.team

Την Κυριακή 25/4, ο Trent Reznor και ο Atticus Ross (μαζί με τον Jon Batiste) έφυγαν από την 93η τελετή των Όσκαρ με ένα χρυσό αγαλματίδιο Καλύτερης Πρωτότυπης Μουσικής, για τη δουλειά τους στο Soul της Pixar -για τα δύο μέλη των Nine Inch Nails αυτό είναι το δεύτερο Όσκαρ που προσθέτουν στη συλλογή τους, ακριβώς 10 χρόνια μετά από αυτό που κέρδισαν στην ίδια κατηγορία για τη μουσική που έγραψαν για το The Social Network του David Fincher.

Βέβαια, από ό,τι φαίνεται, οι δύο μουσικοί δεν έχουν σκοπό να ξεκουραστούν μετά από αυτή τους την επιτυχία, μιας και ένας νέος δίσκος των Nine Inch Nails βρίσκεται στα άμεσα πλάνα τους.

Πιο συγκεκριμένα, στα παρασκήνια των βραβείων της Ακαδημίας, δημοσιογράφος ρώτησε τον Trent Reznor πώς οι δύο μουσικοί διαχωρίζουν τη δουλειά τους για soundtracks και για τη μπάντα, αλλά και αν κάποιο νέο άλμπουμ από τους NIN φαίνεται στον ορίζοντα, για να λάβει μια αρκετά ενθαρρυντική απάντηση.

Ο Reznor, λοιπόν, εξηγώντας πόσο ξεχωριστή ήταν η εμπειρία τους γράφοντας μουσική για το The Social Network, που ήταν και η πρώτη τους τέτοια δουλειά, είπε μεταξύ άλλων: «Αυτό που προσπαθούμε να κάνουμε έκτοτε είναι να "το σπάμε", να κάνουμε λίγη rock μουσική και μετά να επιστρέφουμε στην κινηματογραφική μουσική. Έχουμε κάνει 3 μεγάλες ταινίες, το Watchmen, το Mank και το Soul, στη σειρά. Θα έπρεπε να είμαστε σε περιοδεία αλλά η Covid δεν μας το επιτρέπει. Σχεδιάζουμε να δουλέψουμε σε νέο Nine Inch Nails υλικό αύριο κιόλας».

Αναμένουμε, λοιπόν, τα αποτελέσματα...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured