Όπως είχε ανακοινωθεί πριν κάποιο καιρό, ο Danny Boyle ετοιμάζει μια μίνι σειρά για τους Sex Pistols, που θα λέγεται Pistol και είναι βασισμένη στο αυτοβιογραφικό βιβλίο του κιθαρίστα της μπάντας, Steve Jones, Lonely Boy: Tales From A Sex Pistol.

Η σειρά βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο στάδιο των γυρισμάτων (έχουμε ήδη και τις πρώτες εικόνες), αλλά, στο μεταξύ, ο John Lydon δε μοιάζει και πολύ ενθουσιασμένος με αυτό το πρότζεκτ.

Πιο συγκεκριμένα, ο frontman των Sex Pistols, σε πρόσφατη συνέντευξή του στους Sunday Times, χαρακτήρισε ασεβές το να μην τον πάρουν ως σύμβουλο στη σειρά. Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι η πιο αυθάδης μαλακία που έπρεπε να υποστώ. Δηλαδή, έφτασαν να προσλάβουν ηθοποιό να με παίξει, αλλά, πάνω σε τι δουλεύει ο ηθοποιός; Πάντως, όχι στην προσωπικότητά μου. Δεν μπορεί να πάει αλλού [παρά στο δικαστήριο]».

Τον ρόλο του John Lydon στη σειρά έχει αναλάβει ο  Anson Boon. Σε κάθε περίπτωση, παραμένει ασαφές το πώς θα κινηθεί νομικά ο John Lydon, μιας και δεν είναι παράνομο να κάνεις κάποιος μια τηλεοπτική σειρά βασισμένη σε αληθινή ιστορία και επίσης, ούτως ή άλλως, το Pistol βασίζεται σε βιβλίο.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured