Στη Νέα Ζηλανδία, 50.000 άτομα πήγαν σε συναυλία. Και στα δικά μας.

Η συναυλία των Six60 είναι ένα από τα μεγαλύτερα events που έχουν διεξαχθεί από το ξέσπασμα της πανδημίας.

news.team
news.team

Σε ένα κοινό 50.000 ατόμων έπαιξαν ζωντανά οι Six60 το περασμένο Σάββατο 24/4 στη Νέα Ζηλανδία.

Η συναυλία που έλαβε χώρα στο Eden Park Stadium του Όκλαντ είναι μια από τις μεγαλύτερες που έχουν διεξαχθεί από το ξέσπασμα της πανδημίας. Πίσω στον Μάρτιο ένα ακόμα μεγάλο φεστιβάλ έγινε στη χώρα, το CubaDupa στο οποίο υπολογίζεται ότι παρευρέθηκαν 120.000 άτομα.

Αναφορικά με την εμφάνιση των Six60, ο frontman της μπάντας, Matiu Walters, δήλωσε: «Ξέρουμε τι σημαίνει να είσαι σε lockdown. Ήταν χάλια. Και δεν ξέραμε αν θα μπορέσουμε να ξαναπαίξουμε συναυλίες. Αλλά είμαστε τυχεροί εδώ στη Νέα Ζηλανδία».

Ευχόμαστε και στα δικά μας, το συντομότερο δυνατόν...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Μάιο ξεκινούν θερινά σινεμά, συναυλίες και θέατρα, εάν δώσει το πράσινο φως η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Η βράβευση θα γίνει στις 13 Μαΐου μέσω livestreaming.

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top