Έρχεται biopic των Kiss στο Netflix

Ο Gene Simmons και ο Paul Stanley θα είναι στην παραγωγή.

news.team
news.team

Στο στάδιο της προπαραγωγής βρίσκεται ένα νέο biopic για τους Kiss που θα δούμε στο Netflix.

Τo Shout It Out Loud όπως θα λέγεται η ταινία, που παίρνει το όνομά της από το ομώνυμο κομμάτι των Kiss που ακούσαμε στο Destroyer, θα σκηνοθετηθεί από τον Joachim Rønning ενώ στην παραγωγή θα συμμετέχουν ο Gene Simmons και ο Paul Stanley.

Η αφήγηση, άλλωστε, της βιογραφικής αυτής ταινίας θα επικεντρώνεται στα δύο προαναφερθέντα μέλη των Kiss και στην περίοδο που ήταν απλά δύο παιδιά από το Κουίνς που άρχισαν να κάνουν παρέα και ξεκίνησαν τους Kiss μαζί με τους Ace Frehley και Peter Criss.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top