Αποχωρεί από το BBC Radio 1 μετά από 17 χρόνια η Annie Mac

Η παραγωγός θα είναι για λίγους μήνες ακόμη οικοδέσποινα του Future Sounds.

news.team
news.team

Την αποχώρησή της από το BBC Radio 1 το οποίο τη φιλοξενούσε τα τελευταία 17 χρόνια ανακοίνωσε η Annie Mac

H παραγωγός θα συνεχίσει να είναι η οικοδέσποινα της εκπομπής Future Sounds μέχρι και τις 30 Ιουλίου, οπότε και τη σκυτάλη θα πάρει η  Clara Amfo.

Όπως έγραψε η ίδια η ιρλανδή dj στα social media της: «Χρειάζομαι περισσότερο χρόνο για να βλέπω τα παιδιά μου τα απογεύματα, τώρα που και τα δύο είναι στο σχολείο. Θέλω περισσότερο χρόνο να γράφω μυθοπλασία και να κάνω podcasts». H Αnnie Mac τρέχει το podcast Changes with Annie Mac, ενώ το πρώτο της μυθιστόρημα, Mother Mother, πρόκειται να κυκλοφορήσει τον Μάιο. 

Ακόμα, η Annie Mac είπε: «Θα επιστρέψω στη ραδιοφωνία όταν είναι η σωστή ώρα. Προς το παρόν, θέλω να πω ευχαριστώ».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Μέσα στον Μάιο ξεκινούν θερινά σινεμά, συναυλίες και θέατρα, εάν δώσει το πράσινο φως η επιτροπή λοιμωξιολόγων

Η βράβευση θα γίνει στις 13 Μαΐου μέσω livestreaming.

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top