Μετά το Carnage, έρχεται και live από τους Nick Cave και Warren Ellis

Όπως ανακοίνωσε ο Cave, για άλλη μια φορά μέσα από το Red Hand Files.

news.team
news.team

Πρόσφατα ο Nick Cave και ο Warren Ellis κυκλοφόρησαν χωρίς προειδοποίηση την πρώτη από κοινού προσωπική δουλειά τους (εξαιρουμένων των soundtracks στα οποία έχουν συνεργαστεί), Carnage.

Τώρα, απαντώντας ως συνήθως σε ερωτήσεις των φανς του στο Red Hand Files, ο Cave αποκάλυψε πως μαζί με τον Ellis, έχουν ετοιμάσει την κινηματογράφηση ενός live, στο οποίο περιλαμβάνονται τραγούδια τόσο του Carnage, όσο και του προηγούμενου δίσκου του Cave, Ghosteen.

Τη συναυλία σκηνοθετεί ο Andrew Dominik, που έκανε επίσης το ντοκιμαντέρ για τον Cave, One More Time With Feeling, του 2016.

Ο Nick Cave έγραψε στο Red Hand Files: «Ο φίλος μας, ο σκηνοθέτης Andrew Dominik, ήρθε στο να Λονδίνο για να προσπαθήσει να κινηματογραφήσει τον Warren κι εμένα να παίζουμε το Carnage (και το Ghosteen) live. Έχουν περάσει πέντε χρόνια από όταν ο Andrew έκανε το One More Time With Feeling. Έχουν αλλάξει πολλά. Αλλά κάποια πράγματα δεν αλλάζουν. Ο κόσμος εξακολουθεί να γυρίζει, επικίνδυνος αλλά με τις πολλές χαρές του. Η μουσική παραμένει βάλσαμο. Οι φιλίες κρατάνε. Αυτό είναι ένα σπασμένο γράμμα. Είμαι τόσο ενθουσιασμένος που θα παίξω ζωντανά».

Δε γνωρίζουμε ακόμη τις λεπτομέρειες για το πώς και πότε θα δούμε τη συγκεκριμένη συναυλία. Αναμένουμε...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top