Δυο χρόνια μετά το πολυσυζητημένο ντεμπούτο τους, Schlagenheimοι black midi είναι και πάλι εδώ.

Οι Βρετανοί ανακοίνωσαν την κυκλοφορία του δεύτερου δίσκου τους, που θα έχει τον τίτλο Cavalcade και θα φτάσει στα ακουστικά μας στις 28 Μαΐου μέσω της Rough Trade.

Όπως διαβάζουμε στο δελτίο τύπου, αυτή τη φορά, οι black midi δεν κατέφυγαν στη jam λογική του ντεμπούτου τους, αλλά, το μισό υλικό γράφτηκε από μεμονωμένα μέλη της μπάντας που στη συνέχεια, έφεραν και μοιράστηκαν τα μέρη τους με τα υπόλοιπα μέλη στις πρόβες.

Πέρα από αυτό, υπήρξαν και ανακατατάξεις στα ενδότερα της μπάντας, μιας και ο κιθαρίστας και ιδρυτικό μέλος των black midi, Matt Kwasniewski-Kelvin έχει αποχωρήσει εδώ και κάποιον καιρό από το συγκρότημα για λόγους ψυχικής υγείας, ενώ στις τάξεις τους βρίσκουμε πλέον δύο νέα μέλη, τον σαξοφωνίστα Kaidi Akinnibi και τον κιμπορντίστα Seth Evans.

Μαζί με την ανακοίνωση του δίσκου, οι black midi κυκλοφόρησαν και το πρώτο single αυτού, το κομμάτι "John L" (μαζί με το "b side" "Despair").


Το "John L" συνοδεύεται κι από ένα βίντεο κλιπ σε σκηνοθεσία και χορογραφία της Nina McNelly -έχει βάλει στο παρελθόν το χεράκι της στο "Sledgehammer" της Rihanna αλλά και το Climax του Gaspar Noé.

Βλέπετε το βίντεο του "John L", αλλά και το tracklist και το εξώφυλλο του Cavalcade παρακάτω:


Cavalcade:

01 John L
02 Marlene Dietrich
03 Chrondomalacia Patella
04 Slow
05 Diamond Stuff
06 Dethroned
07 Hogwash and Balderdash
08 Ascending Forth

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured