Δείτε το νέο βίντεο κλιπ των Barcelona Gypsy Balkan Orchestra

Για το κομμάτι "Jana i Alexandris".

Δελτίο Τύπου
Δελτίο Τύπου

Οι Barcelona Gypsy Balkan Orchestra (BgKo) παρουσιάζουν το νέο τους video clip με την υπογραφή του Γάλλου σκηνοθέτη Ulysse Paya για το τραγούδι τους Jana i Alexandris. Τόσο το ταλέντο του σκηνοθέτη, όσο και η ερμηνεία των ηθοποιών αποδίδουν με πρωτοτυπία και ρεαλισμό αυτή την ιστορία δρόμου με θέμα την αγάπη. Τα γυρίσματα πραγματοποιήθηκαν στην Μασσαλία.

Οι ίδιοι δήλωσαν για το βίντεο και το κομμάτι: «Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που παρουσιάζουμε το νέο μας βίντεο από το τελευταίο μας άλμπουμ Nova Era. Αυτή τη φορά δοκιμάσαμε κάτι τελείως διαφορετικό. Ζητήσαμε από τον αγαπημένο μας φίλο και σκηνοθέτη από τη Μασσαλία, Ulysse Paya, να επιλέξει ένα τραγούδι από το νέο άλμπουμ και να φτιάξει ένα video από τη δική του οπτική με πλήρη καλλιτεχνική ελευθερία. Ναι, τον εμπιστευόμαστε τόσο πολύ. Το αποτέλεσμα είναι κάτι που δεν είχαμε καν φανταστεί. Όπως θα δείτε, είναι ένα video που δεν έχει σχέση με ότι έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Πιστεύουμε ότι ο Ulysse κατάφερε να δώσει μια σύγχρονη και αστική πνοή στη μουσική μας που σχετίζεται στενά με μια άλλη εποχή και ένα άλλο σκηνικό. Το τραγούδι Jana i Alexandris είναι ο συνδυασμός δύο τραγουδιών, του "Jana Turcin" από τη Βόρεια Μακεδονία και «Το Μαργούδι και ο Αλεξανδρής» από την Θράκη.  Ο Ulysse Paya κατάφερε να αποδώσει την ουσία της μουσικής μας στη μεγάλη οθόνη. Ελπίζουμε να το απολαύσετε όσο κι εμείς».

Βλέπετε και ακούτε το "Jana i Alexandris" παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Όπως ήταν αναμενόμενο, δε θα δούμε φέτος Red Hot Chili Peppers...

Και θα πιάσει σύντομα δουλειά στην πατρίδα τους, το Σιατλ.

Το "What Drives Us" θα μιλάει για τη ζωή των μουσικών σε περιοδεία και σε αυτό θα δούμε μεταξύ άλλων τους Flea, Lars

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top