20 χρόνια National σε ένα φωτογραφικό λεύκωμα

Το Light Years θα καταγράφει την 20χρονη πορεία των National, μέσα από τον φακό του Graham MacIndoe.

news.team
news.team

Πίσω στο 2001 ο φωτογράφος  Graham MacIndoe έκανε την πρώτη επίσημη φωτογράφηση των National. 

Έκτοτε, έχουν περάσει 20 χρόνια, οι National έχουν καθιερωθεί ως μία από τις πιο αξιόλογες μπάντες του μελαγχολικού εναλλακτικού ήχου και ο MacIndoe εξακολουθεί να τους απαθανατίζει με τον φακό του. 

Τη μακρόχρονη αυτή σχέση, λοιπόν, αποφάσισαν να αποτυπώσουν ένα φωτογραφικό λεύκωμα. Το Light Years, όπως θα λέγεται η εν λόγω έκδοση, θα περιλαμβάνει ασπρόμαυρες φωτογραφίες των National από το στούντιο αλλά και τις περιοδείες τους.

Ακόμα, το βιβλίο θα συνοδεύεται και από ένα LP που επιμελείται ο Graham MacIndoe και ο Scott Devendorf από την μπάντα με υλικό από εμφανίσεις των National στο Forest Hills Stadium της Νέας Υόρκης από το 2018. 

Το Light Years είναι διαθέσιμο για προπαραγγελία μέσω του φαν κλαμπ των National, Cherry Tree. Συνολικά, θα τυπωθεί σε 3.200 κόπιες, οι 400 εκ των οποίων, υπογεγραμμένες. Μέρος των εσόδων θα πάνε στο tour crew της μπάντας.

 

FEATURED TODAY

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Με αφορμή τον νέο δίσκο των Brockhampton, ο Δημήτρης Λιλής παρουσιάζει εκείνες τις rap παρέες που άλλαξαν τους όρους στο παιχνίδι.
Top