Τα μουσικά venues της Νέας Υόρκης μπορούν να ανοίξουν το Απρίλη (ναι, καλά διαβάσατε)

*Fingers crossed* παντού.

news.team
news.team

Το μόνο σίγουρο είναι πως, ένα πράγμα που έχει λείψει όσο τίποτα τον τελευταίο ένα χρόνο σε όλους όσους αγαπούν τη μουσική είναι οι συναυλίες (όσα live streamings κι αν έχουμε απολαύσει όλο αυτόν τον καιρό).

Η Νέα Υόρκη έρχεται να σκορπίσει λίγη ελπίδα σε αυτό το ζήτημα, μιας και σύμφωνα με τον κυβερνήτη της, Andrew M. Cuomo, τα venues θα μπορούν να ξανανοίξουν στις 2 Απριλίου, με το 33% της χωρητικότητάς τους.

Στους κλειστούς χώρους θα επιτρέπεται να παραβρεθούν μέχρι 100 άτομα, ενώ στους ανοιχτούς μέχρι 200 -πάντα με χρήση μάσκας και κοινωνικές αποστάσεις.

Αν και αυτή είναι μια πολύ ευχάριστη και ελπιδοφόρα είδηση, πρακτικά, δε θα είναι πάντως δυνατόν να ανοίξουν όλα τα venues της Νέας Υόρκης, ακόμα κι αν θα έχουν νόμιμα το ελεύθερο, καθώς, οι οικονομικές πραγματικότητες των παραπάνω περιορισμών κάνουν σε περιπτώσεις την οργάνωση events μη βιώσιμη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Special mix και αφιερώματα, online party, συνεντεύξεις, 50 βιβλία Μεθυσμένο Ημερολόγιο για εσάς και ταινίες με πολλή

Η προγραμματισμένη για φέτος εμφάνιση των Pet Shop Boys μεταφέρεται για του χρόνου. 'Ετσι, θα εμφανιστούν στην Πλατεία

To "Memories of the Age of Anxiety" γράφτηκε για app διαλογισμού, γι' αυτό, πατήστε play και χαλαρώστε.

FEATURED TODAY

Η Ζώης Χαλκιόπουλος ξεσκονίζει τα συνθεσάιζερ "made in Greece", μαζί με μια Spotify λίστα που συνεχώς θα μεγαλώνει.

Η μπάντα κυκλοφόρησε πριν λίγο καιρό το Maze και ο Γιώργος Καρανικόλας μιλάει στον Θανάση Μήνα για τη δημιουργία του άλμπουμ.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Αυτή την εβδομάδα γιορτάζει 1 χρόνο και 50 Παρατηρητήρια επιτυχίες, με μια εποικοδομητική συζήτηση με την Ελένη Τζαννάτου αλλά και δίνοντας το μικρόφωνο στα μέλη του ΚΨΜ.

Top