Μόλις γράφτηκε ο επίλογος για τους Daft Punk

Μετά από 28 χρόνια πορείας και μερικά από τα μεγαλύτερα dance hits των τελευταίων δεκαετιών, το παρισινό ντουέτο διαλύεται.

news.team
news.team

Ευθύνονται για μερικά από τα μεγαλύτερα dance hits που έχει χορέψει ο πλανήτης τις τελευταίες 3 δεκαετίες αλλά και για ένα από τα πιο εμβληματικά images σχημάτων εκεί έξω.

Ύστερα από 28 χρόνια, οι Daft Punk ανακοίνωσαν ότι διαλύονται.

Το ντουέτο των Thomas Bangalter και Guy-Manuel de Homem-Christo ξεκίνησαν στο Παρίσι το 1993 και έδωσαν μια χαρακτηριστική, νέα πνοή στον house ήχο της χώρας τους. Αν και στην πολυετή τους πορεία κυκλοφόρησαν μόλις 4 δίσκους, κατάφεραν να γράψουν μερικά κομμάτια που χορεύτηκαν στις απανταχού πίστες του πλανήτη: από το "Around the World" μέχρι το "Giorgio by Moroder".

Τη διάλυσή τους ανακοίνωσαν με ένα 8λεπτο βίντεο με τίτλο "Epilogue", που προέρχεται από την ταινία τους Electroma του 2006.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Αεικίνητος μουσικά Γάλλος, αφεντικό της Ed Banger από την οποία ακούσαμε τους Justice, μάνατζερ των Daft Punk για 12 χρόνια. Τώρα που οι τελευταίοι ...

Ελίνα Δημητριάδη, Δημήτρης Λιλής και Παναγιώτης Μένεγος αποχαιρετούν το γαλλικό δίδυμο που χόρεψε τον πλανήτη "harder, better, faster, stronger" για ...

Top