Μπορεί να μην ξέρουμε πολλά για τον επόμενο δίσκο της Billie Eilish, μάθαμε όμως τι ρόλο θα έχει ο αριθμός 16

Όπως άφησε να εννοηθεί η ίδια η ποπ σταρ στο Instagram.

news.team
news.team

Το 2018, με το ντεμπούτο της When We All Fall Asleep Where Do We Go? έκανε σύσσωμο σχεδόν τον μουσικό τύπο και το κοινό να δουν στο πρόσωπό της τη νέα μεγάλη ελπίδα της pop.

Έκτοτε έχουν περάσει 3 χρόνια, έχουμε ακούσει μερικά πολύ ενδιαφέροντα singles από αυτήν, όμως όλοι περιμένουν επιτέλους τον δεύτερο δίσκο της Billie Eilish. 

Μπορεί να μην ξέρουμε κάτι ιδιαίτερο για τον δεύτερο δίσκο της 19χρονης ποπ σταρ, πάντως, σε πρόσφατο Q&A της στις ιστορίες του Instagram, όταν ρωτήθηκε από fan της πόσα tracks θα έχει η επερχόμενη δουλειά της, η Eilish απάντησε με μια εικόνα στη οποία παρατίθενται οι  αριθμοί 1-16 -από το οποίο συμπεραίνουμε εύκολα, πως το επερχόμενο άλμπουμ της θα έχει 16 κομμάτια. 

Αναμένουμε να τα ακούσουμε με ενδιαφέρον...

 

FEATURED TODAY

 Μουσικός, κινηματογραφιστής, εσχάτως και επιμελητής της συλλογής GOST: A Spiritual Exploration into Greek Soundtracks (1975-1989) , ο Γιάννης Βεσλεμές μιλάει στον Βασίλη Σεβδαλή για όλα όσα συμβαίνουν δημιουργικά τελευταία στο σύμπαν του.

Όσο περιμένουμε την κινηματογραφική μεταφορά του Dune, βουτάμε στις σελίδες ενός άλλου βιβλίου του Frank Herbert, της Λευκής Πανώλης, που μόλις κυκλοφόρησε στα ελληνικά από τις εκδόσεις Οξύ και θυμίζει κάτι από τη ζωή μας τελευταία.

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Top