Ο Tony Bennett αποκάλυψε πως πάσχει από Αλτσχάιμερ, όμως δεν το βάζει κάτω

Τρανή απόδειξη το ότι θα κυκλοφορήσει δίσκο με τη Lady Gaga.

news.team
news.team

Σε ένα εκτενέστατο προφίλ του που δημοσιεύθηκε στο AARP, ο Tony Bennett αποκάλυψε πως πάσχει από Αλτσχάιμερ.

Όπως μαθαίνουμε, ο θρυλικός τραγουδιστής που σήμερα είναι 94 ετών, διαγνώστηκε με τη νόσο το 2016. 

Ο Bennet συνεχίζει να εξασκεί το τραγούδι δύο φορές την εβδομάδα -άλλωστε, οι θεραπευτικές ιδιότητες της μουσικής στους ανθρώπους με άνοια είναι γνωστές. Κι όχι μόνο αυτό, μιας και όπως έγινε γνωστό, έχει ήδη ολοκληρώσει έναν νέο δίσκο με τη Lady Gaga. Υπενθυμίζουμε πως οι δύο μουσικοί είχαν κυκλοφορήσει άλλη μία από κοινού δουλειά το 2014 με τίτλο Cheek To Cheek. 

Ο επερχόμενος δίσκος ηχογραφήθηκε από το 2018 μέχρι το 2020 στα Electric Lady Studios και αναμένεται να κυκλοφορήσει την άνοιξη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε και δείτε το "Woman" που μας κάνει να περιμένουμε τον νέο δίσκο της βρετανής ράπερ λίγο περισσότερο.

Ακούστε το "Higher Power" που ακούστηκε πρώτη φορά επίσημα μέσω διαστημικής αποστολής, με χορευτές-ολογράμματα να ...

FEATURED TODAY

Κάθε μήνα το Avopolis θα συγκεντρώνει τους δίσκους που έμειναν λίγο παραπάνω στα ακουστικά του. Και τον μήνα που μας έφτασε μέχρι το Πάσχα ακούσαμε μερικούς από τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς ως τώρα.

Ο Μάκης Μηλάτος κάνει μια διαλογή των πιο αξιόλογων ειδικών κυκλοφοριών που μας φέρνει φέτος η γιορτή των δισκοπωλείων στις 12 Ιουνίου και τις 17 Ιουλίου.

O Άρης Καζακόπουλος φτιάχνει λίστες, λίστες, λίστες. Στο νέο του Listomania, ακούει τα καλύτερα κομμάτια της Annie Clark σε αντίστροφη μέτρηση, λίγο πριν την κυκλοφορία του Daddy's Home.

Top