Νέο κομμάτι από την Billie Eilish και τη Rosalía; Από εμάς, είναι ναι.

Υπομονή μια μέρα για να το ακούσουμε.

news.team
news.team

Η μία έχει τη μουσική βιομηχανία στα πόδια της, η άλλη έχει καταφέρει να βάλει ευρυματικά το φλαμένκο στον σύγχρονο r'n'b και pop ήχο. Η Billie Eilish και η Rosalía πρόκειται τώρα και να συνεργαστούν σε ένα νέο κομμάτι. 

Συγκεκριμένα, το "Lo Vas a Olvidar" που θα κυκλοφορήσει την Πέμπτη 21/1 προέρχεται από το Euphoria του HBO.

Τελευταία φορά που ακούσαμε την Billie Eilish ήταν πίσω στο Νοέμβριο και το κομμάτι "Therefore I Am", ενώ τη Rosalía ακούσαμε επίσης πρόσφατα στο remix του Weeknd στο "Blinding Lights".

Υπομονή μια μέρα για να ακούσουμε το νέο κομμάτι από τις δύο pop stars...

FEATURED TODAY

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Κατευνάζουν τον ηδονισμό για να ξορκίσουν τον θάνατο, σε έναν καθοριστικό δίσκο, πίσω από το φερμουάρ του οποίου θα τους ακούμε πάντα στην πιο άμεση, ειλικρινή και (ενίοτε) ωμή πτυχή τους...

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Top