Οι Rolling Stones λανσάρουν σοκολάτες και ελπίζουμε να πούμε "how come they taste so good"

Θα προτιμήσετε την "Brown Sugar" ή την "Cherry Red";

news.team
news.team

Επειδή οι εμπορικές δραστηριότητες των Rolling Stones δε σταματάνε ποτέ, τώρα η θρυλική μπάντα λανσάρει τις δικές της σοκολάτες, που πολύ σύντομα θα είναι διαθέσιμες.

Έτσι, λοιπόν, σε λίγο καιρό θα μπορείτε να φάτε τη σοκολάτα γάλακτος "Brown Sugar" (που πήρε προφανώς το όνομά της από το ομώνυμο τραγούδι) και τη μαύρη σοκολάτα "Cherry Red" (που πήρε το όνομά της από τον στίχο "my favourite flavour, cherry red" και το "You Can't Always Get What You Want").

Οι σοκολάτες θα είναι διαθέσιμες από 29 Ιανουαρίου στο e-shop των Rolling Stones. Οι υπογλυκαιμίες σας μπορούν να περιμένουν λίγο ακόμη...

 

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top