news.team

Λίγο πριν φύγει το 2020, το δανέζικο φεστιβάλ Roskilde ανακοίνωσε πως headliner για την 50η, επετειακή του διοργάνωση θα είναι ο Kendrick Lamar. Κάτι, που σε συνδυασμό με όσα έλεγε ο Anthony ‘Top Dawg’ Tiffith και «αφεντικό» της Top Dawg Entertainment (TDE) κάποιους μήνες νωρίτερα, έκαναν τους περισσότερους να συμπεράνουν πως ο Lamar θα κυκλοφορήσει φέτος κάποια νέα δουλειά (έχουμε, άλλωστε, να ακούσουμε νέο προσωπικό δίσκο του από το 2017 και το DAMN.).

Τώρα ο βραβευμένος με Πούλιτζερ ράπερ, μέσω της νέας εταιρείας του pgLang (την οποία μας σύστησε πίσω στον Μάρτιο του 2020) ανακοίνωσε ένα νέο πρότζεκτ σε συνεργασία με τον οίκο Calvin Klein.

Στη σχετική δημοσίευση στο Instagram βλέπουμε, μεταξύ άλλων, μια σειρά τίτλων και ονομάτων, που θυμίζει πολύ tracklist δίσκου. Τα ονόματα που βλέπουμε σε αυτό είναι οι Baby Keem, Mecca Allah, Travis Bennett, Amber Wagner, Brent Faiyaz, Ryan Destiny & Keith Powers, Exavier. Το μεγαλύτερο μυστήριο, όμως, έρχεται με την 7η θέση αυτού του άτυπου tracklist η οποία είναι κενή. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη pgLang (@pglang)

 

Στη συνέχεια, ο Instagram λογαριασμός της pgLang ανέβασε ένα βίντεο με την Mecca Allah, ενώ στο caption της δημοσίευσης διαβάζουμε πως ένα νέο βίντεο θα κυκλοφορεί κάθε μέρα, μέχρι και το έβδομο.

Αν και τα μέχρι τώρα στοιχεία περισσότερο δημιουργούν μυστήριο παρά αποσαφηνίζουν το πρότζεκτ, εν τούτοις, υπάρχει η υπόθεση πως πρόκειται να ακούσουμε νέα μουσική από τον Kendrick Lamar, που πιθανότατα θα καταλαμβάνει την έβδομη θέση στο "tracklist" της συνεργασίας. Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει πως θα πρόκειται απαραίτητα για κάποιον νέο δίσκο. Μένει να δούμε, τις επόμενες ημέρες.

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured