Οι καλλιτεχνικοί δρόμοι του Ricky Gervais και του David Bowie είχαν συναντηθεί πάνω από μία φορά. Ο μουσικός είχε εμφανιστεί στη σειρά του Gervais, Extras, αλλά και ο κωμικός με τη σειρά του, είχε αναλάβει να κάνει ένα stand up show High Line στη Νέα Υόρκη το 2007, το οποίο φεστιβάλ είχε επιμεληθεί ο David Bowie.

Πώς, όμως, οι δυο τους συναντήθηκαν για πρώτη φορά;

Σε πρόσφατη συνέντευξή του στην Telegraph, ο Ricky Gervais θυμήθηκε την πρώτη του συνάντηση με τον David Bowie: «Ήμουν προσκεκλημένος σε μια ειδική εμφάνιση του Bowie στο τηλεοπτικό κέντρο του BBC.  Αργότερα, στο green room, ο τότε διευθυντής Greg Dyke πέτυχε εμένα και την Jane (Fallon και σύντροφος του Gervais) και είπε: "Είσαι μεγάλος φαν του Bowie, σωστά; Θες να τον γνωρίσεις;". Είπα, "Ω, δε θέλω να τον πρήζω". Και μου είπε, "Όχι, έλα τώρα". Μετά φώναξε: "Salman! Πάμε να χαιρετήσουμε τον David". Κάπως έτσι, βρέθηκα με τον διευθυντή του BBC και τον Salman Rushdie να τα λέω με τον Bowie στο καμαρίνι του».

Ο Gervais, μάλιστα, αποκάλυψε πως τότε ο Bowie (που σαν χθες, 10/1, πριν 5 χρόνια, έφυγε από τη ζωή) δεν γνώριζε τη δουλειά του, όμως στη συνέχεια, επικοινώνησε με τον κωμικό μέσω e-mail για να του πει πως του άρεσε πολύ το The Office.

«Δεν ξέρω πώς βρήκε το e-mail μου. Είναι σαν το FBI. Αλλά μου είπε: "Λοιπόν, είδα το The Office. Γέλασα. Τι να κάνω τώρα;"», θυμάται ο Gervais.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured