Ένα νέο κομμάτι με τίτλο "Devotional" κυκλοφόρησε ο Sivert Høyem.

Το κομμάτι προέρχεται από το νέο ep Roses of Neurosis, που ο μουσικός θα κυκλοφορήσει στις 12 Φεβρουαρίου.

Στο νέο single ο Høyem ο οποίος με τον χαρακτηριστικό ήχο της τρομπέτας του χρωματίζει το ονειρικό τοπίο που στήνει ο Høyem.

Ο ίδιος ο μουσικός δήλωσε για το κομμάτι: 

«Το Devotional φτιάχτηκε στο παλιό μου στούντιο στο Όσλο με τον Christer Knutsen. Εγώ έγραφα τη φωνή και έπαιζα κιθάρα, ενώ ο Christer "πείραζε" τον ήχο και έπαιζε όλα τα άλλα όργανα. Καθώς το τραγούδι έπαιρνε σάρκα και οστά, είδαμε ότι υπήρχε ένα σημείο στο οποίο ταίριαζε για να μπει ένα σόλο. Και τότε μας ήρθε στο μυαλό το όνομα του Nils Petter Molvær, πιθανότατα εμπνευστήκαμε από τους Blue Nile και τον τρόπο που ενσωμάτωναν στα τραγούδια τους την τζαζ τρομπέτα.

»Συναντήθηκα με τον Nils Petter μέσω του παλιού μου μάνατζερ Per Eirik Johansen σε μία συναυλία των Madrugada στο Άμστερνταμ πριν 20 χρόνια. Είχαμε τις ίδιες μουσικές αναφορές και ενδιαφέροντα, τουλάχιστον σε ότι αφορά στην ποπ και ροκ, και ήθελα να συνεργαστώ μαζί του εδώ και πολύ καιρό. Ο ιδιαίτερος ήχος που δανείζει τόσο στο Devotional όσο και σε ένα άλλο τραγούδι, τα εξυψώνει σε μία πολύ ξεχωριστή θέση για μένα στο νέο EP».

Ακούτε το "Devotional" παρακάτω:

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured