Έρχεται νέος δίσκος από τον Nick Cave

Και σε αυτόν θα ακούσουμε σίγουρα και τον Warren Ellis.

news.team
news.team

Μέσα στην πανδημία, ο Nick Cave μπήκε στο Alexandra Palace του Λονδίνου για μια live performance, το Idiot Prayer, το οποίο είδαμε αλλά και ακούσαμε ως live δίσκο. Στο μεταξύ, ο μουσικός συνεχίζει φυσικά να επικοινωνεί με τους fans του μέσα από το The Red Hand Files (όπως έκανε πριν μερικούς μήνες με έλληνα φαν του).

Μέσα από το The Red Hand Files, τώρα, έρχεται μια άλλη αποκάλυψη που αφορά τον επόμενο δίσκο του. Ο Nick Cave πριν περίπου έναν μήνα, αναφερόμενος στην ακύρωση της περιοδείας του με τους Bad Seeds σχολίασε πως πρόκειται για «μια μεγάλη απογοήτευση για μένα και τη μπάντα». Συμπληρώνοντας: «Ώρα να φτιάξω έναν δίσκο».

Σε νέα απάντηση του σε fan του ο οποίος ρώτησε τον μουσικό πώς περνάει το lockdown, ο Nick Cave έδωσε μια μακροσκελή απάντηση, η οποία κλείνει ως εξής: «Τέλος πάντων, όπως υποσχέθηκα την τελευταία φορά, πήγα όντως στο στούντιο -με τον Warren- για να φτιάξω δίσκο. Θα λέγεται CARNAGE».

Για την ώρα, δεν γνωρίζουμε περισσότερα πέρα από τον τίτλο του δίσκου και το γεγονός ότι σε αυτόν θα ακούσουμε τον στενό του συνεργάτη Warren Ellis. 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ένας πλήρης οδηγός για όλα όσα θα δείτε και θα ακούσετε το σαββατοκύριακο στο Backstage Film Festival

Ακούστε την κουβέντα της σκηνοθέτιδας με τον Δημήτρη Λιλή και μαζί μια playlist με τα αγαπημένα της Nick Cave ...

Στο I Slept With Joey Ramone που ετοιμάζεται για το Netfllix.

FEATURED TODAY

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής αναπολεί τις εποχές που τα blogs καθόριζαν τις νέες μουσικές τάσεις. 

Η δισκογραφία του Nick Cave, μέσα από κείμενα που δημοσιεύτηκαν στο Avopolis, μαζί με κάποιες σκέψεις που φέρνουν αυτά τα ταξίδια...

Με την ευκαιρία της δωρεάν προβολής του Straight To You (1994), ανατρέχουμε στο σχετικό αφιέρωμα του SONIK.

Top