news.team

Σαν να μην έφτανε η φετινή της έκπληξη με το Folklore, το οποίο ήδη φιγουράρει σε υψηλές θέσεις των λιστών με τους καλύτερους δίσκους της χρονιάς, τώρα η Taylor Swift ετοιμάζει και δεύτερο δίσκο-έκπληξη.

Το Evermore, όπως θα λέγεται η ένατη δισκογραφική δουλειά της αμερικανής ποπ σταρ, θα κυκλοφορήσει σήμερα τα μεσάνυχτα (10 προς 11/12) στην Ανατολική Ζώνη ώρα (δηλαδή, στις 7:00 το πρωί της Παρασκευής, ώρα Ελλάδας) μαζί με το βίντεο κλιπ για το κομμάτι "Willow", μαθαίνουμε από τις σχετικές αναρτήσεις στους λογαριασμούς της στα social media -και για αυτόν τον δεύτερο δίσκο-έκπληξη για φέτος, η Taylor Swift χρησιμοποιεί ακριβώς την ίδια λογική στο promo με το Folklore.

«Απλά δεν μπορούσαμε να σταματήσουμε να γράφουμε τραγούδια», δηλώνει η ίδια στο Twitter. Στο Evermore η Taylor Swift συνεργάζεται και πάλι με τον Aaron Desner των National, τον σταρ παραγωγό Jack Antonoff, τον Justin Vernon (Bon Iver) αλλά και τον "William Bowery", ψευδώνυμο πίσω από το οποίο κρύβεται ο σύντροφος της μουσικού, Joe Alwyn.

Στο νέο της δίσκο θα ακούσουμε και συμμετοχές από «νέους (και παλιούς) φίλους», στους οποίους περιλαμβάνονται οι National (αναμενόμενο), οι Bon Iver (επίσης αναμενόμενο) αλλά και οι HAIM.

Μετράμε αντίστροφα, λοιπόν...

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured