Όλα ξεκίνησαν όταν  η 10χρονη Nandi Bushell από τη Βρετανία κάλεσε σε drum battle τον Dave Grohl, παίζοντας το "Everlong" των Foo Fighters. Τότε συνέβη κάτι που μάλλον δεν το περίμενε, μιας και ο αρχηγός των Foo Fighters αποδέχτηκε πράγματι την πρόκληση της μικρής ντράμερ. Κι από εκεί ξεκίνησε ένα διαδικτυακό πάρε-δώσε με προκλήσεις στα ντραμς -μάλιστα, ο άτυπος αυτός διαγωνισμός, πήγε ένα ακόμη βήμα πιο πέρα, όταν και ο Grohl και η Bushell, αντίστοιχα, έγραψαν ο καθένας μια πρωτότυπη σύνθεση για τον άλλο.

Από ό,τι φαίνεται, όμως, τα πράγματα δεν τελειώνουν εδώ, αλλά υπάρχουν κι άλλα σχέδια στα σκαριά. Ο Dave Grohl και η Nandi Bushell συνομίλησαν για πρώτη φορά απευθείας μεταξύ τους σε μια διαδικτυακή κουβέντα, για λογαριασμό των New York Times. 

Σε αυτή την κουβέντα, ο Grohl δεν παρέλειψε να εκφράσει για άλλη μια φορά το θαυμασμό του για την Bushell και το πάθος που επιδεικνύει στα ντραμς, αλλά και η 10χρονη με τη σειρά της, εξέφρασε τον ενθουσιασμό της λέγοντας χαρακτηριστικά, «Νιώθω σαν να συναντάω έναν Beatle!».

Στην κουβέντα τους, Growl και Bushell συμφώνησαν να γράψουν και κομμάτι μαζί, με τη δεύτερη να επιμένει πως θα πρέπει αυτό να έχει γρήγορο τέμπο. Σαν να μην έφτανε αυτό, στη συνέχεια ο frontman των Foo Fighters κάλεσε την μικρή Bushell να παίξει μαζί τους και στη σκηνή, όταν οι συνθήκες το επιτρέψουν και βρεθούν για συναυλίες στην πατρίδα της, τη Βρετανία. Έθεσε, όμως, έναν όρο: «Πρέπει να βγεις στο τέλος του σετ, γιατί θα κλέψεις την παράσταση».

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured