Πώς θα ένιωθε ο 10χρονος εαυτός σας αν ο Dave Grohl αποδεχόταν την πρόκλησή σας στα ντραμς;

Μπορείτε πάντως να ρωτήσετε τη Nandi Bushell που της συνέβη ακριβώς αυτό...

news.team
news.team

Όταν η 10χρονη Nandi Bushell από τη Βρετανία καλούσε σε πρόκληση τον Dave Grohl στα ντραμς, παίζοντας το "Everlong" των Foo Fighters, μάλλον δεν περίμενε πως ο μουσικός θα την αποδεχόταν πραγματικά.

Να, που όμως, αυτό έγινε. Η 10χρονη ντράμερ προκάλεσε τον αρχηγό των Foo Fighters στις 17 Αυγούστου και στις 29 Αυγούστου, ο Grohl αποδέχτηκε την πρόκληση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της μπάντας στο Twitter, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχομαι την πρόκληση. Δεν έχω παίξει αυτά τα κομμάτια εδώ και πολλύυυυ καιρό. Ευχαριστώ για την έμπνευση!».

Στο 5λεπτο βίντεο που ανέβασε ο μουσικός, παραδέχεται πως έχει δει όλα τα βίντεο της Bushell, ενώ σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Είσαι μία φοβερή ντράμερ και είμαι πραγματικά κολακευμένος που επέλεξες κάποια από τα κομμάτια μου για τα βίντεό σου, τα έκανες όλα άψογα». Στην πρόκληση της 10χρονης, ο Dave Grohl απάντησε με το κομμάτι "Dead End Friends" των Them Crooked Vultures - το οποίο, μάλιστα, έπαιξε με τα ντραμς της κόρης του, Harper.

Βλέπετε το βίντεο της Nandi Bushell αλλά και του Dave Grohl παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πίσω από το οποίο βρίσκονται οι Trent Reznor, Atticus Ross και Jon Batiste. Δείτε τους ...

Ο Αλέξανδρος Βούλγαρης ανακοίνωσε πως σύντομα θα κυκλοφορήσει δίσκο με παιδικά τραγούδια «όπως θα ήθελε αυτός να

Ο πρώτος δίσκος της Popi Sem ως SØMMERDUST μόλις κυκλοφόρησε ψηφιακά. Μαζί και το βίντεο για το κομμάτι ...

FEATURED TODAY

H ιδέα της ανεξάρτητης εταιρείας, του independent label, που έδωσε και το όνομά του στην indie σκηνή.
 

8 γυναίκες που υπηρετούν με τον έναν ή τον άλλο τρόπο τη μουσική βιομηχανία, αφηγούνται στην Τάνια Σκραπαλιώρη και την Ελένη Τζαννάτου τις δικές τους

Στο νέο του Diggin', o Ζώης Χαλκιόπουλος χάνεται στον κατάλογο της Jazzaggression και κολλάει με το Mona Lisa του Christian Reim Sextet.

Top