Πώς θα ένιωθε ο 10χρονος εαυτός σας αν ο Dave Grohl αποδεχόταν την πρόκλησή σας στα ντραμς;

Μπορείτε πάντως να ρωτήσετε τη Nandi Bushell που της συνέβη ακριβώς αυτό...

news.team
news.team

Όταν η 10χρονη Nandi Bushell από τη Βρετανία καλούσε σε πρόκληση τον Dave Grohl στα ντραμς, παίζοντας το "Everlong" των Foo Fighters, μάλλον δεν περίμενε πως ο μουσικός θα την αποδεχόταν πραγματικά.

Να, που όμως, αυτό έγινε. Η 10χρονη ντράμερ προκάλεσε τον αρχηγό των Foo Fighters στις 17 Αυγούστου και στις 29 Αυγούστου, ο Grohl αποδέχτηκε την πρόκληση μέσα από τον επίσημο λογαριασμό της μπάντας στο Twitter, γράφοντας μεταξύ άλλων: «Αποδέχομαι την πρόκληση. Δεν έχω παίξει αυτά τα κομμάτια εδώ και πολλύυυυ καιρό. Ευχαριστώ για την έμπνευση!».

Στο 5λεπτο βίντεο που ανέβασε ο μουσικός, παραδέχεται πως έχει δει όλα τα βίντεο της Bushell, ενώ σχολιάζει χαρακτηριστικά: «Είσαι μία φοβερή ντράμερ και είμαι πραγματικά κολακευμένος που επέλεξες κάποια από τα κομμάτια μου για τα βίντεό σου, τα έκανες όλα άψογα». Στην πρόκληση της 10χρονης, ο Dave Grohl απάντησε με το κομμάτι "Dead End Friends" των Them Crooked Vultures - το οποίο, μάλιστα, έπαιξε με τα ντραμς της κόρης του, Harper.

Βλέπετε το βίντεο της Nandi Bushell αλλά και του Dave Grohl παρακάτω:

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top