Δείτε την εμφάνιση της Lady Gaga και της Ariana Grande στα MTV VMAs 2020

   Οι δύο ποπ σταρς είπαν φυσικά το κομμάτι "Rain On Me".

news.team
news.team

Στα ειδικων συνθηκων φετινά MTV VMAs εμφανίστηκαν μεταξύ άλλων η Lady Gaga και η Ariana Grande, για να τραγουδήσουν μαζί το κομμάτι "Rain On Me" από τον φετινό δίσκο της Gaga, Chromatica.

Αρχικά, η Lady Gaga ανέβηκε στη σκηνή για να τραγουδήσει το "911" και στη συνέχεια, ανέβηκε σε αυτή η Ariana Grande για να πουν μαζί το ντουέτο τους, ενώ, η εμφάνιση της ποπ σταρ έκλεισε με το κομμάτι "Stupid Love".

Η Lady Gaga και η Ariana Grande ήταν υποψήφιες για εννέα βραβεία η κάθε μία. Το "Rain On Me" κέρδισε τρία βραβεία: Καλύτερου Τραγουδιού, Καλύτερης Συνεργασίας και Καλύτερης Φωτογραφίας. Η Grande κέρδισε επίσης το βραβείο Καλύτερου Βίντεο Φτιαγμένου στο Σπίτι για το κομμάτι της "Stuck Wuth U" με τον Justin Bieber, ενώ η Gaga απέσπασε επίσης τα βραβεία Καλλιτέχνη της Χρονιάς αλλά και το νέο βραβείο Tricon.

Μπορείτε να δείτε το ντουέτο του "Rain On Me" αλλά και ολόκληρη την εμφάνιση της Lady Gaga στα MTV VMAs παρακάτω:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Ακούστε τη νέα εκδοχή του κομματιού από το After Hours.

O τραγουδιστής του συγκροτήματος ήταν 65 ετών.

FEATURED TODAY

Το χρονικό της φιλίας των δύο ανδρών, λίγο πριν την προβολή του Gonzo: The Life and Work of Dr. Hunter S. Thompson στο Backstage Film Festival (Σάββατο 24/4). Μάθετε ακόμα πως θα διεκδικήσετε μία από τις 50 κόπιες από το Μεθυσμένο Ημερολόγιο του Hunter S. Thompson που κληρώνουμε σε συνεργασία με τις εκδόσεις Οξύ.

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα, όλοι εμείς που αγαπήσαμε (και) την ποπ μουσική/κουλτούρα των 80s να ευχαριστήσουμε το ΠΑΣΟΚ. Κάποια επόμενη γενιά, το ίδιο θα έκανε με τον Sean Parker του Napster (και έναν από τους πρώτους χρηματοδότες του Spotify).

Για όσους δε χόρτασαν με τον σωσία του Morrissey, θυμόμαστε 10 μουσικούς που πάτησαν το πόδι τους στο Springfield, για να μπλέξουν συχνά σε περιπέτειες που δεν περίμεναν.

Top