Δείτε την εμφάνιση του Weeknd στα MTV VMAs

Ο μουσικός έπαιξε το κομμάτι "Blinding Lights".

news.team
news.team

Τα φετινά MTV VMAs έλαβαν χώρα την Κυριακή 30/8, σε νέες συνθήκες, με performances που βγήκαν στον αέρα από διάφορα σημεία της Νέας Υόρκης.

Ένας από τους καλλιτέχνες που εμφανίστηκε στη φετινή διοργάνωση ήταν και ο Weeknd ο οποίος ερμήνευσε το κομμάτι "Blinding Lights".

Ο Weeknd αλλά και το προαναφερθέν κομμάτι απέσπασαν υποψηφιότητες στις εξής κατηγορίες: Βίντεο της Χρονιάς, Καλλιτέχνης της Χρονιάς, Καλύτερη Σκηνοθεσία (Anton Tammi), Καλύτερο R&B Κομμάτι, Καλύτερη Φωτογραφία (Oliver Millar), Καλύτερο Μοντάζ (Janne Vartia και Tim Montana). Ο Weeknd, τελικά, έφυγε με το βραβείο του Βίντεο της Χρονιάς και του Καλύτερου R&B Κομματιού για το "Blinding Lights".

Βλέπετε την εμφάνισή του παρακάτω:

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top