Πέθανε στα 64 του χρόνια ο José Padilla, ο θρυλικός dj της Ιμπίθα ,που το όνομά του συνδέθηκε με το Café Del Mar. Όπως είχε ανακοινώσει νωρίτερα μέσα στη χρονιά, είχε καρκίνο του παχέος εντέρου.

Η ανακοίνωση ήρθε μέσα από τη σελίδα του Padilla στο Facebook στην οποία διαβάζουμε: «Γεια σας, φίλοι. Με μεγάλη λύπη σας ενημερώνουμε ότι ο José πέθανε ήρεμα στον ύπνο του την Κυριακή, εδώ, στο αγαπημένο του νησί της Ιμπίθα. Η οικογένεια και οι φίλοι του θα ήθελαν να πουν ένα ευχαριστώ σε όλους όσους έστειλαν δωρεές και μηνύματα συμπαράστασης ώστε να κάνουν τους τελευταίους μήνες του ευκολότερους, αλλά και να ευχαριστήσουν όλο το προσωπικό του νοσοκομείου Can Misses που τον φρόντισε μέχρι το τέλος. 

»Τώρα που έφυγε, το ηλιοβασίλεμα της Ιμπίθα δεν θα είναι ποτέ το ίδιο χωρίς αυτόν. Όμως η όμορφη μουσική του José Padilla θα μείνει μαζί μας για πάντα. Αντίο, μαέστρο».

Ο Padilla, γνωστός και ως «ο νονός του chill out» υπήρξε μια κομβική φιγούρα της Ιμπίθα. Τα σετ του στο  Café Del Mar υπήρξαν η βάση για τη γνωστή σειρά συλλογών αλλά και για την διαμόρφωση του balearic beat. Παρέμεινε ενεργός σχεδόν μέχρι το τέλος, διαγράφοντας μία σαραντάχρονη καριέρα.

 

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured