Δείτε τον Jarvis Cocker να διασκευάζει ζωντανά Velvet Underground και Fall

Έπαιξε με τους Jarv Is... σε έκθεση στο Barbican.

news.team
news.team

Ο Jarvis Cocker εμφανίστηκε ζωντανά με τη μπάντα του, Jarv Is..., στο Barbican, στο πλαίσιο μιας έκθεσης για τον χορογράφο Michael Clark.

Το συγκεκριμένο σετ περιλάμβανε μεταξύ άλλων και διασκευές στο "Venus In Furs" των Velvet Underground, αλλά και το "Big New Prinz" των Fall.

Μαζί με τη συγκεκριμένη εμφάνιση, οι Jarv Is... ανακοίνωσαν και μια σειρά προβολών του ζωντανού φιλμ Beyond The Pale...Live From The Centre Of The Earth σε πόλεις της Αγγλίας, που παρουσιάζει την μοναδική ολόκληρη ζωντανή εκτέλεση του φετινού τους δίσκου, Beyond The Pale

Βλέπετε την εμφάνιση των Jarv Is... στο Barbican αλλά και το τρέιλερ του φιλμ παρακάτω:

FEATURED TODAY

Misuta Go, Στάθης Καλατζής, Γιώργος Κονδύλης και Μαρία Παππά διαλέγουν την αγαπημένη τους μουσική που συνόδευσε την ιαπωνική ένατη τέχνη, όσο απολαμβάνουμε αυτή του Flying Lotus για το φρέσκο Yasuke του Netflix.

Κάθε εβδομάδα, ο Άγγελος Κλειτσίκας κάνει μια γύρα σε αναλογικά και ψηφιακά στενά κι επιλέγει στιγμιότυπα απ' όσα είδε, άκουσε, σκέφτηκε και ένιωσε την ανάγκη να μοιραστεί. Στο νέο του Snap(shots) καταγράφει όλα όσα τον πήγαν στην επόμενη μέρα.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, κάπου ανάμεσα στις νέες αφίξεις στο ΚΨΜ, διαλέγει 8 δίσκους για τη σωτηρία σας.

Top