Προσευχές για ταχεία ανάρρωση κάνει ο Kanye West για το ζεύγος Τραμπ. Ο Τραμπ, που διαγνώστηκε με κορονοϊό, μεταφέρθηκε στο Εθνικό Στρατιωτικό Ιατρικό Κέντρο Walter Reed την Παρασκευή, ενώ το Σάββατο δημοσίευσε ένα τετράλεπτο βίντεο όπου λέει πως το «πραγματικό τεστ» για την κατάστασή του θα είναι τις επόμενες λίγες ημέρες. «Τις επόμενες λίγες ημέρες, υποθέτω αυτό θα είναι το πραγματικό τεστ, άρα θα δούμε τι θα συμβεί τις επόμενες μια δύο ημέρες», είπε μπροστά στην κάμερα ο Τραμπ, που έμοιαζε καταβεβλημένος και φορούσε τζάκετ και πουκάμισο.

«Προσεύχομαι για την πλήρη ανάρρωση του Προέδρου Τράμπ και της Μελάνια, όπως θα έκανα και για τους Joe και Jill Biden έαν είχαν προσβληθεί (από τον ιό), όπως άλλωστε και για όλους όσους έχουν διαγνωστεί με COVID-19», δήλωσε ο Kanye West, ο οποίος προστέθηκε στη μακρά λίστα των ανθρώπων από τον χώρο της μουσικής που ευχήθηκαν ταχεία ανάρρωση στον πρόεδρο των Η.Π.Α. Τις ευχές τους έστειλαν με μηνύματά τους και οι 50 Cent, Ice-T και Chuck D.

Η ασθένεια του Τραμπ έχει ανατρέψει την προεκλογική εκστρατεία για τις προεδρικές εκλογές του Νοεμβρίου και έχει στρέψει τον προβολέα στη διαχείριση της πανδημίας από τον πρόεδρο. Πάντως, ο Τραμπ έχει υποβαθμίσει επανειλημμένα την απειλή της πανδημίας, παρότι η ασθένεια έχει σκοτώσει περισσότερους από 208.000 Αμερικανούς και έχει επιφέρει ισχυρό πλήγμα στην οικονομία των ΗΠΑ.

Αξιωματούχοι της κυβέρνησης έχουν πει πως η μεταφορά του Τραμπ στο Ουόλτερ Ριντ έγινε για προληπτικούς λόγους και είπαν πως ο Τραμπ μπορεί να παραμείνει εκεί αρκετές ημέρες. Ωστόσο σε μια συνέντευξη στο Fox News που μεταδόθηκε το βράδυ του Σαββάτου, ο Μίντοους αποκάλυψε πως η κατάσταση του Τραμπ την Παρασκευή ήταν πολύ χειρότερη απ΄ό,τι έλεγαν αξιωματούχοι δημόσια, λέγοντας πως οι γιατροί συνέστησαν στον πρόεδρο να πάει στο νοσοκομείο αφού είδαν ότι είχε πυρετό και το επίπεδο του οξυγόνου στο αίμα του είχε πέσει ραγδαία.

Ο επικεφαλής ιατρός της αμερικανικής προεδρίας Σον Κόνλεϊ δήλωσε στους δημοσιογράφους έξω από το νοσοκομείο το Σάββατο πως ο Τραμπ δεν είχε πρόβλημα με την αναπνοή του, και ότι δεν του χορηγήθηκε οξυγόνο στο Ουόλτερ Ριντ. Αρνήθηκε να δώσει ένα χρονοδιάγραμμα για ενδεχόμενο εξιτήριο του Τραμπ από το νοσοκομείο, και αργότερα χρειάστηκε να εκδώσει μια δήλωση λέγοντας ότι έκανε λάθος αφού φάνηκε να υπονοεί πως ο Τραμπ είχε διαγνωστεί ήδη από την Τετάρτη. Σε δήλωση που εκδόθηκε αργά το απόγευμα του Σαββάτου ο Κόνλεϊ είπε πως ο πρόεδρος «αντιμετωπίζει ακόμη δυσκολίες» αλλά η ομάδα του παραμένει συγκρατημένα αισιόδοξη.

https://www.youtube.com/watch?v=CwDD6va7NaQ

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured