Ντοκιμαντέρ του Martin Scorsese για τον David Johansen των New York Dolls και κανένα "personality crisis"

Η ταινία θα περιλαμβάνει υλικό από εμφανίσεις του Johansen στο νεοϋορκέζικο Café Carlyle.

news.team
news.team

Άλλο ένα μουσικό ντοκιμαντέρ έρχεται να προσθέσει στον κατάλογό του ο Martin Scorsese και αυτή τη φορά θα αφορά τον David Johansen των New York Dolls.

Στην σκηνοθεσία της ταινίας ο Scorsese συνεργάζεται με τον David Tedeschi για την Showtime Documentary Films. Σύμφωνα με το δελτίο τύπου, η ταινία θα «αποκαλύπτει τα πολλά πρόσωπα του Johansen», ενώ θα περιλαμβάνει υλικό από περσινές εμφανίσεις του μουσικού στο Café Carlyle στη Νέα Υόρκη.

Ο σκηνοθέτης σχολίασε σχετικά: «Γνωρίζω τον David Johansen εδώ και δεκαετίες και η μουσική του έχει υπάρξει θεμελιώδης από όταν άκουσα τους Dolls την περίοδο που έκανα το Mean Streets. Και τότε και τώρα, η μουσική του David αιχμαλωτίζει την ενέργεια και τον ενθουσιασμό της Νέας Υόρκης. Τον βλέπω συχνά να παίζει και μέσα στα χρόνια, έχω γνωρίσει το βάθος της μουσικής του έμπνευσης. Από όταν είδα το show του πέρυσι στο Café Carlyle, ήξερα ότι έπρεπε να το κινηματογραφήσω γιατί ήταν φανταστικό να βλέπεις την εξέλιξη της ζωής του και το μουσικό του ταλέντο σε κάτι τόσο ενδόμυχο. Για μένα, το show συλλαμβάνει τη συναισθηματική δυνατότητα μιας ζωντανής μουσικής εμπειρίας».

Περιμένουμε πώς και πώς...

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top