Από μια ανίατη πνευμονοπάθεια αποκάλυψε ότι πάσχει ο Ian Anderson

Ευτυχώς, ο οργανισμός του ανταποκρίνεται καλά.  

news.team
news.team

Από Χρόνια Αποφρακτική Πνευμονοπάθεια αποκάλυψε ότι πάσχει ο Ian Anderson. Ο ηγέτης των Jethro Tull μίλησε στον αμερικανό δημοσιογράφο Dan Rather και την εκπομπή «The Big Interview» για το θέμα: «Επειδή είσαι εσύ, θα σου πω ότι πάσχω από μια ανίατη πνευμονοπάθεια με την οποία διαγνώστηκα μερικά χρόνια πριν», είπε και συμπλήρωσε: «Περνάω δύσκολα. Το παλεύω. Εχω αυτό που είναι γνωστό ως παροξύνσεις. Περιόδους που έχω λοίμωξη, η οποία στην συνέχεια μετατρέπεται σε σοβαρή βρογχίτιδα με αποτέλεσμα να ακολουθούν δύο με τρεις εβδομάδες κατά τις οποίες δυσκολεύομαι να ανέβω στην σκηνή και να παίξω. Τώρα ευτυχώς έχω 18 μήνες χωρίς επιδείνωση».

Παρά το γεγονός ότι ισχυρίζεται πως το προσδόκιμο της ζωής του είναι συγκεκριμένο εξαιτίας του ΧΑΠ, ακολουθεί την φαρμακευτική αγωγή που του έχει δοθεί και όταν βρίσκεται σε περιβάλλον χωρίς ρύπους, ο οργανισμός του ανταποκρίνεται καλά. Μάλιστα ανέφερε πως πιθανή αιτία για το πρόβλημα που αντιμετωπίζει, είναι τα μηχανήματα παραγωγής καπνού που βρίσκονται στην σκηνή κατά την διάρκεια των συναυλιών.

«Πέρασα 50 χρόνια της ζωής μου στη σκηνή ανάμεσα σε αυτά τα άθλια πράγματα που αποκαλώ μηχανήματα καπνού. Σήμερα τα αποκαλούν εφέ ομίχλης, λες και αυτό τα κάνει λιγότερο επικίνδυνα και δεν καταστρέφουν τους πνεύμονες σου. Πιστέυω ακράδαντα πως μεγάλο μέρος του προβλήματος που αντιμετωπίζω σχετίζεται με τα μηχανήματα παραγωγής καπνού από ξηρό πάγο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top