Κίνδυνος για μόνιμο λουκέτο στα μισά στούντιο ηχογραφήσεων της Μ. Βρετανίας, λόγω πανδημίας

Ανάμεσα σε αυτά ανήκουν και ιστορικά στούντιο που, αν δεν ενισχυθούν, θα κλείσουν οριστικά τους επόμενους μήνες.

news.team
news.team

Σχεδόν τα μισά στούντιο ηχογραφήσεων στη Μ. Βρετανία απειλούνται με μόνιμο λουκέτο αν δεν ενισχυθούν, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στον μουσικό και μη Τύπο της χώρας.

Φαίνεται ότι κι εκεί υπάρχουν "ανορθογραφίες", αφού παρότι π.χ. τα live venues και όσοι δουλεύουν σε αυτά ενισχύθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, οι χώροι ηχογραφήσεων δεν είχαν σχετικές διευκολύνσεις.

Την έρευνα έκανε η Music Producers, η οποία εκτίμησε ότι το 48% των εμπορικών μουσικών στούντιο θα κατεβάσουν μόνιμα ρολά μέσα στο επόμενο τρίμηνο αν δεν ενισχυθούν. Σε αυτά που είναι στα υποψήφια για πτώχευση είναι και τα ιστορικά Dean Street Studios του Λονδίνου που ίδρυσε ο Tony Visconti το 1974. Εκεί έχουν ηχογραφήσει ονόματα όπως οι Smiths, η Adele και οι Florence + The Machine, μεταξύ πολλών άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το “Patent Leather Do-Over” σε μουσική του Jack Antonoff είναι το πρώτο δείγμα από το επερχόμενο ...

Δείτε τους Yeah Yeah Yeahs να παίζουν το "Phenomena" από την απομόνωση λες και είναι στη σκηνή.

Θα πριμοδοτούνται οι ραδιοφωνικοί σταθμοί που παίζουν ελληνικά τραγούδια. Ποια είναι τα τρία άμεσα νομοθετήματα για τη

FEATURED TODAY

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμη κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, αφού μας πήραν το moshing και

Music Types: Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε την αυτοβιογραφία του Tricky, Hell Is Round The Corner και κατάλαβε πως, όταν έχεις ζήσει ανάμεσα στη βιωματική φθορά

Top
0
Shares