Κίνδυνος για μόνιμο λουκέτο στα μισά στούντιο ηχογραφήσεων της Μ. Βρετανίας, λόγω πανδημίας

Ανάμεσα σε αυτά ανήκουν και ιστορικά στούντιο που, αν δεν ενισχυθούν, θα κλείσουν οριστικά τους επόμενους μήνες.

news.team
news.team

Σχεδόν τα μισά στούντιο ηχογραφήσεων στη Μ. Βρετανία απειλούνται με μόνιμο λουκέτο αν δεν ενισχυθούν, σύμφωνα με νέα έρευνα που δημοσιεύτηκε στον μουσικό και μη Τύπο της χώρας.

Φαίνεται ότι κι εκεί υπάρχουν "ανορθογραφίες", αφού παρότι π.χ. τα live venues και όσοι δουλεύουν σε αυτά ενισχύθηκαν κατά τη διάρκεια του lockdown, οι χώροι ηχογραφήσεων δεν είχαν σχετικές διευκολύνσεις.

Την έρευνα έκανε η Music Producers, η οποία εκτίμησε ότι το 48% των εμπορικών μουσικών στούντιο θα κατεβάσουν μόνιμα ρολά μέσα στο επόμενο τρίμηνο αν δεν ενισχυθούν. Σε αυτά που είναι στα υποψήφια για πτώχευση είναι και τα ιστορικά Dean Street Studios του Λονδίνου που ίδρυσε ο Tony Visconti το 1974. Εκεί έχουν ηχογραφήσει ονόματα όπως οι Smiths, η Adele και οι Florence + The Machine, μεταξύ πολλών άλλων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το οποίο είναι όσο λαμπερό αρμόζει στο πρώτο single από την επερχόμενη δουλειά της που λέγεται -πώς αλλιώς;-

Στο οποίο θα δείτε, μεταξύ άλλων, την Kylie Jenner, τη Rosaliá και τη Normani.

Κι αυτό γιατί η Lady Gaga ετοιμάζεται να ξεκινήσει τη ραδιοφωνική της εκπομπή στο Apple Music.

FEATURED TODAY

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Η Τάνια Σκραπαλιώρη θα ...

Για τον υπόλοιπο Αύγουστο, οι συντάκτες του Avopolis θα επιλέγουν ένα δίσκο, μια ταινία, μια σειρά κι ένα βιβλίο για το καλοκαίρι. Ο Μάκης Μηλάτος διαλέγει να

Top