Έτοιμο το δεύτερο άλμπουμ των Fontaines D.C. (βίντεο)

Έρχεται γρήγορα-γρήγορα μετά το πολυσυζητημένο περσινό Dogrel.

Μάκης Μηλάτος
Μάκης Μηλάτος

Οι Fontaines D.C. έχουν έτοιμο το 2ο άλμπουμ τους, A Hero’s Death, το οποίο (φυσικά) έρχεται γρήγορα-γρήγορα μετά το πολυσυζητημένο περσινό Dogrel

Θα κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουλίου κι αυτό είναι το πρώτο δείγμα, το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στον δίσκο. Στο βίντεο εμφανίζεται ο Aidan Gillen (που παίζει τον Littlefinger στο Game of Thrones). 

Η σχέση του συγκροτήματος με την λογοτεχνία συνεχίζεται καθώς ο τίτλος προέρχεται από ένα έργο του σπουδαίου Ιρλανδού συγγραφέα και ποιητή Brendan Behan.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους Fontaines D.C. και στην Αθήνα «τώρα που συμβαίνουν», καθώς εμφανίστηκαν στην 4η μέρα του Release Athens Festival, πλαισιώνοντας τους New Order. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε την ανταπόκριση της Τάνιας Σκραπαλιώρη.

Για το δισκογραφικό τους ντεμπούτο Dogrel (Ιρλανδία #4, Βρετανία #9, Γαλλία #75, Γερμανία #92) μπορείτε να διαβάσετε εδώ την κριτική του Άγγελου Κλειτσίκα.

FEATURED TODAY

Στο τελευταίο του Incoming για τον Αύγουστο, ο Δημήτρης Λιλής κοιτά με απορία την επικαιρότητα και ψάχνει τη θέση των μουσικών σε αυτή.

Στο τελευταίο του Diggin' πριν τις διακοπές, ο Ζώης Χαλκιόπουλος ακούει το The Mosaic of  Transformation της Kaitlyn Aurelia Smith.

Η Τάνια Σκραπαλιώρη διάβασε το πρώτο βιβλίο της τριλογίας της Virginie Despentes που χτίζει ένα σύμπαν γεμάτο αντι-ήρωες και πολλή μουσική στο

Top