Δωρεάν προβολή σήμερα στις 21:00, στο Backstage Film Festival.

Έτοιμο το δεύτερο άλμπουμ των Fontaines D.C. (βίντεο)

Έρχεται γρήγορα-γρήγορα μετά το πολυσυζητημένο περσινό Dogrel.

Μάκης Μηλάτος
Μάκης Μηλάτος

Οι Fontaines D.C. έχουν έτοιμο το 2ο άλμπουμ τους, A Hero’s Death, το οποίο (φυσικά) έρχεται γρήγορα-γρήγορα μετά το πολυσυζητημένο περσινό Dogrel

Θα κυκλοφορήσει στο τέλος Ιουλίου κι αυτό είναι το πρώτο δείγμα, το τραγούδι που έδωσε τον τίτλο στον δίσκο. Στο βίντεο εμφανίζεται ο Aidan Gillen (που παίζει τον Littlefinger στο Game of Thrones). 

Η σχέση του συγκροτήματος με την λογοτεχνία συνεχίζεται καθώς ο τίτλος προέρχεται από ένα έργο του σπουδαίου Ιρλανδού συγγραφέα και ποιητή Brendan Behan.

Θυμίζουμε ότι το καλοκαίρι του 2019 είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους Fontaines D.C. και στην Αθήνα «τώρα που συμβαίνουν», καθώς εμφανίστηκαν στην 4η μέρα του Release Athens Festival, πλαισιώνοντας τους New Order. Πατώντας εδώ, μπορείτε να βρείτε την ανταπόκριση της Τάνιας Σκραπαλιώρη.

Για το δισκογραφικό τους ντεμπούτο Dogrel (Ιρλανδία #4, Βρετανία #9, Γαλλία #75, Γερμανία #92) μπορείτε να διαβάσετε εδώ την κριτική του Άγγελου Κλειτσίκα.

FEATURED TODAY

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Λίγο πριν απολαύσουμε το ντοκιμαντέρ Studio 54 (Πέμπτη 20/5) στο πλαίσιο του Backstage Film Festival , ανατρέχουμε στην ιστορία του είδους που δόνησε όπως κανένα τα 70s.

Στο νέο του Incoming, ο Δημήτρης Λιλής προβληματίζεται για το μέλλον της μουσικής δημοσιογραφίας.
Top