Δωρεάν προβολή στο Backstage Film Festival.

Δείτε τον Weeknd να τραγουδάει "I'm A Virgin" στο American Dad

Όπως είπε ο μουσικός, πάντα ήθελε να παίξει έναν κόντρα ρόλο...

news.team
news.team

Ο Weeknd, στην καρτουνίστικη μορφή του, εμφανίστηκε στο νέο επεισόδιο του American Dad, της σειράς του Seth MacFarlane.

Ο μουσικός, που κυκλοφόρησε πρόσφατα το νέο του δίσκο After Hours, συμμετείχε μάλιστα και στο σενάριο του επεισοδίου, ενώ τραγούδησε σε αυτό και ένα νέο τραγούδι, το "I'm A Virgin".

Όπως είπε ο Weeknd στο Variety: «Είμαι φαν της σειράς για πολύ καιρό. Πάντα ήθελα να παίξω έναν χαρακτήρα που θα ήταν το αντίθετο της ιδέας που έχει ο κόσμος για μένα -και φυσικά, να αυτοσαρκαστώ. Μόλις είχα την ευκαιρία, την εκμεταλλεύτηκα πλήρως. Ο Joel Hurwitz πίστεψε στην ιδέα μου και βοήθησε να πραγματοποιηθεί με όμορφο τρόπο».

Bλέπετε τον Weeknd να τραγουδάει "I'm A Virgin" εδώ:

FEATURED TODAY

Πώς το #BookTok κάνει influencing στην εκδοτική βιομηχανία; H Τάνια Σκραπαλιώρη ψάχνει εκείνη τη γωνιά του TikTok που κάνει την Gen Z (και όχι μόνο) να σκρολάρει σε σελίδες και έξω από οθόνες.

Κάθε εβδομάδα, ο Επίτροπος θα επαναφέρει την τάξη, ακόμα κι αν οι χατζημεταλλάδες δεν έχουν σωτηρία. Στο νέο του Παρατηρητήριο, σας κερνάει τα δισκάκια που τόσο περιμένετε.

Λίγο πριν απολαύσουμε την εμφάνιση των Bazooka στο YouTube κανάλι του Ιδρύματος Ωνάση (Κυριακή 16/5, στις 23:00) και τελευταία συναυλία στο πλαίσιο του Stages A/Live, ο Γιάννης Βούλγαρης μιλάει για την όλη εμπειρία.

Top