news.team

Ο γιος του Ozzy Osbourne, Jack, επιβεβαίωσε τις πληροφορίες για μία βιογραφική ταινία που θα εστιάζει στα πρώτα χρόνια της καριέρας του Ozzy, αλλά και τη σχέση του με τη γυναίκα του Sharon. Η δημιουργία της βρίσκεται προς το παρόν σε πολύ πρώιμο στάδιο. Σύμφωνα με τα όσα είχε πει και η Sharon, ένας "άγνωστος" θα είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Ozzy από την ηλικία των 20 ετών.

O Ozzy κυκλοφόρησε το νέο του άλμπουμ, με τίτλο Ordinary Man, στα τέλη Φεβρουαρίου, αν και λόγοι υγείας τον ανάγκασαν να ακυρώσει την περιοδεία του στην Ευρώπη από τον Φεβρουάριο. Ο ίδιος είχε αποκαλύψει στην αμερικάνικη τηλεοπτική εκπομπή Good Morning America ότι διαγνώστηκε με τη Νόσο του Πάρκινσον τον Φεβρουάριο του 2019, στις εξετάσεις που έκανε μετά από μια άσχημη πτώση που υπέστη τότε.

Όπως εξήγησε τότε, είχε προσπαθήσει να κρατήσει μυστική την κατάστασή του, πλέον, όμως, θεώρησε ότι πρέπει να φανεί ειλικρινής απέναντι στους fans του. Άλλωστε, όπως δήλωσε και η σύζυγός του Sharon Osbourne «η διάγνωση αυτή δεν ισοδυναμεί και με θανατική καταδίκη». 

Διαβάστε επίσης:

Ozzy Osbourne - Ordinary Man

 

Ακολούθησε το Avopolis Network στο Google News

 

Διαβάστε Ακόμα

Featured